merak ettim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33, Feb 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaslar birseyi merak ettim bundan 8 hafta oncede aynisi oldu 7 tane kuper kapisi yaptik hic birsey vermedi ts de 5 kisiydik 5 mizde ayni anda girdik kapilara hepimizin ayni anda baglatisi gitti biri haric ve bize 7 tane kapidan hic vermedi ve baglarisi gitmeyen kisi aldi .DD
    simdi diyeceksiniz ne alakasi var bence var oyuna mudahale ediyor bakin sabhdan bu zamana kadar ilk defa oyuna girdim kapi yapayim dedim ilk kapiya girdim yeniden baglan geldi :D
    suana kadar 4 tane kuper yaptim bos :)))

siz oyuncu kazanmaya yonelik calisma yapmiyorsunuz bir oyuncu oyuna nasil kazaniriz diyede calisma yapmiyorsunuz siz bana simdi cikip demesinler kapi olayi sans diye oyunda adam kalmadi
    niye baska kapilar gitmiyordu bu kapida gidiyor be bu yeniden baglan geldimi en az 10 dan sonra veriyor

allahtan iyiki oynamiyorum fazla tsk ederim size merkeu ekip boyle devam edin iyi yoldasiniz

2. yasin01

yasin01 User

dostum kapı kendi parasını çıkarmadan ödül vermiyor 1milyon uridium harcanmadan odul vermiyor.

3. haci.

haci. User

Ne alakası var ben ilk yaptığım kapıda aldım 225 k uri

4. yasin01

yasin01 User

Ne desem bilemedim ki ne demek istediğimi anlamamışsın ki hemen ne alakası var yazmışsın :D sisteme tüm basanlar dahil abisi

Thread Status:
Not open for further replies.