Merci Sınırı Nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐerÐo tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ÐerÐo

ÐerÐo User

sayın adminlerim kapıya atlamıyor geri istasyona atıyor yetkilileri bilgilendirseniz çözüm bulsabu kapıya

2. kapıda artık sınırlı sayıda kişi var o sınır doldugu icin kapiya giremiyorsunuzdur birazdan tekrar deneyin ;)

3. PastelBoya

PastelBoya User

zeta kapısı içinde durum aynı. bende açıklama vardır diye foruma bakmaya gelmiştim.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Tüm kapılar için artık sıra mantığı var, galaksi kapılarında şu an olanların çıkmasını beklemeniz gerekiyor girebilmek için

5. ÐerÐo

ÐerÐo User

o nasıl bir taktik yav şimdi adamlarımı bekleyeceyiz :D

6. açıklama daha önce yapılmıştı benim mesajıma bakın kapiya girememenizin nedeni odur

7. PastelBoya

PastelBoya User

bu uygulama başladı mı???
    ohh eğlenceye bak sen

8. ateistkeci

ateistkeci User

Aslında başlayalı 1 ay kadar oluyor amaç yoğunluğu azaltmaktı ve ilerleyen zamanlarda bu kapasitenin arttırılması planlanıyor

9. maalesef :)

10. ÐerÐo

ÐerÐo User

bu sistemi sevmedim heçte iyi olmadı valla:D

11. 2 saat bağlantı kuruluyor da kalmasından iyidir bence ama insanın yine de emek verip açtığı kapıya girememesi zoruna gidiyor :)

PastelBoya bunu beğendi.
  12. ÐerÐo

ÐerÐo User

sananda oyun çok güzelde yine lag var ama kapı atlama sorunu bitmiş o iyi oldu

13. e o zaman hayırlı kapılar dilerim efenimmm :)

14. ÐerÐo

ÐerÐo User

Azami sayıdaki merci sayısına ulaşıldı! Lütfen daha sonra tekrar dene. her dakka kapıya çıkıpta giremem 2 bölümdeyim beni hangara atıyor bu sistemihiç sevmedim

15. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Kapılara yeni gelen güncelleme ile birlikte belirli bir giriş sınırı getirilmiştir. Bu sınır dolduktan sonra oyuncuyu merkez haritasına ışınlamaktadır, ilgili konuya buradan gidebilirsiniz.

İyi Forumlar.

16. D4Y1*

D4Y1* User

bulu bula bununu mu buldu teknik ekip bot cuları banlasanız lag da kalmaz kasılmada nedense korunduklarını düşünüyorum kapıların yogunluda botcular dan kaynaklanıyor adamlar günde en az 3 kapı açıyor...

17. arkadaşlar şuan oyunda lag mı var 5-3 te pala toplanmıyor