Merhaba ageis elite

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve bora-akkaya1 tarafından 4 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaslar ben bora istanbulda yaşıyorum selimpaşa silivride bir anadolu lisesine gidiyom
    bu oyunu 2010 dan beri oynuyorum pek pro degilim ama nasil oynandigini biliyom tr 5 e ikamet ediyom PANRİVER klanı benim için çok özel bir klan olmuştur bi ara global avrupa 1 de oynuyordum orda çarımı soydular ondan sonra bi süre oynamadım geçen sene bu zamanlarda yeniden başladım bana bu oyunda akıl hocalıgı yapmış ERHANDEMİR01 adlı abimize teşekkür ediyom bide söylim çok küfürbazımdır ama eskiden öyleydim ticarette:D:D

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba; foruma hoş geldiniz. Umarım hoş vakit geçirirsiniz ve birbirimizi üzmeyiz. Kesinlikle küfüre müsamaha göstermeyiz bu konuda hataya sakın düşmeyin. Hoş ve güzel forumlar diliyorum :)

bora-akkaya1 bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

4. teşekkürler modum merak etmeyim modum o hataya düşmem

5. -onur5000-

-onur5000- User

Tr5 e ikamet ediyorum derken neyi kastettin :)

6. tr5 de oynuyom