Merhaba arkadaslar acil yardım :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByArcher tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByArcher

ByArcher User

S.a Arkadaslar benim gemim 6 lf3 3 bo2 elit hız 3 6 ar ge 1 irıs bi golı arkadasın tavsıyesi uzerine bugun leonov aldım (Eski bi playerim oyunaa cok aralar verdim birazda unutmus olabilirim) (Bide leonovu yerlestırdıgımde roket atarım felan kayboldu yenısını almak zorunda kaldım :S ) ve 14 lv lim sizce leonovun ev avantajını (yani x-4 e kadar iki kat kalkan lazer vs.) kullanıp x3-x4 de kasarak itemlerımımı tamamlasam yoksa tekrar golıye donup x-7 cıvarımı takılsam bıde bu aralar ar gelere daha cok onem veriyorum sizce dogrumu yapıyorum şimdiden tesekkurler :)

2. yanlış yapıyorsun argeden önce lf3 bo2 eksiklerini tamamla ırısları 3 le

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Leonov ile şirketinizin x3 x4 haritalarında kasılın şuan goliath sizin için uygun değil çünkü kasılmakta güçlük çekersiniz size yardım eden klanınız var ise yada günlük rahat alışverişten 1 lf3 veya bo2 alacak kasar kasıyor iseniz argenize devam ediniz ama kasamıyor yada yardımcı olan bir klanınız yok ise uridiumlar ile LF3 BO2 lerinizi fullemeye çalışınız ve arkadaşımızın dediği gibi ilk 3 irisinizi uridium ile alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ByArcher bunu beğendi.
  4. ByArcher

ByArcher User

anladım tesekkur ederim arkadaslar aslında bende leo taraftarıydım golıde 100k kalkan varken leoda bu 120 k ya hatta dıroıt duzenıyle 141 k ya kadar cıkıyo duz lazerım 3-4 k vuruyo :D

5. Arge ye bir dur de önce . Gemiyi 10 lf-3 10 bo-2 ye falan tamamlayınca goliye geçip yeni evren görevlerini yap derim ben .

ByArcher bunu beğendi.
  6. Arge çok çok erken olmuş...

Öncelikle skyalabının seviyesini arttırmalısın gerçek bir ek gelirdir.

Leonovda en önemli avantaj rokettir roketleri akıllı kullanmalısın.

Lf3 ve bo2lerini 2 tane daha iris alana kadar alışverişten al sonra diğer irisleri alışverişten alırken lf3 ve bo2leri urudiumla al

ByArcher bunu beğendi.
  7. ByArcher

ByArcher User

Anladım arkadaslar dediniz gibi yapıp leo ile dewam edicem bi sure suan tek zararı ambarının kucuk olması onun dısında gercekten iyi bi gemi cephane bakımından sıkıntı cekmıyorum yanı her saldırıda 6 lazer sıkıyo roketler hele 3031 mukemmel vuruyo bıde ınce ayarla super otesı bısı oluyo tavsıyelerınız için tesekkkur ederim :D 10 lf 3 10 bo2 full ırıs olana kadar dewam :D

Bu arada sky lab 7 8 e hazırlanıyorum :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2014
    org2BordoGüç bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Skylab geliştirirken dengeyi iyi ayarlamanız gerekiyor. Aşağıya örnek bir dengeleme yazayım siz kendi skylab seviye durumuna göre ayarlarsınız. Seviyeleri 1'er kademeli olarak geliştirin.

Temel Modül > 11. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 10. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye
    Prometid - Duranium > 8. seviye
    Promerium - Xeno modül > 7. seviye
    Seprom > 6. seviye

İyi forumlar.

9. ByArcher

ByArcher User

MOD ' um öneriniz için teşekkür ederim. Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alıcam gerekli cevapları aldım.Konunun kilitlenmesi uygundur. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum

İyi forumlar . . .

10. Merhaba ,

Rica ederim imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. :)

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.