Merhaba Arkadaşlar Ben Drowhake !

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Drowhake tarafından 15 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Drowhake

Drowhake User

Merhaba sayın yetkililer ve sevgili oyuncular ben Drowhake ...

Aslında oyunda çoook uzun bir geçmişim var fakat uyuşukluğum ve sabırsızlığımdan dolayı birkere olsun hesabımı fulleyemedim.

Öncelikle biraz kendimden bahsetmek isterim.Kötü huylarını pek söylemek istemez insanlar bende öyleyim biraz ama genelde kıskanırım yani sevdiğim şeyleri yada birşey olduğu zaman sadece benim olsun özellikle bu şey oyunlardaki hesaplarımda geçerli oluyor :)

Neyse şimdide oyun geçmişimden bahsetmek isterim.

Öncelikle şimdilik sadece darkorbitten başlayacağım :) Darkorbite ilk kez ablamla beraber :

H_E_R_M_İ_O_N_E nicki (Harry Potter ' ın oyuncusu) ile ablamın isteği üzerine TR4 serverinde başladık.Açıkcası orada bilgisizlik yüzünden uzun süre bigboyla kaldık zaten ablam artık daha büyüdü ve oyun onun için sıkıcı gelmeye başladı bundan dolayı ben tek başıma devam ettim Leonov aldım Vegane almak istedim tabii yine araştırmadım ve bilgisizliğim nedeniyle alamadım sonra artık sıkıldığımın farkına vardım ve hesabımı bıraktım.Sonra 24 eylül 2011 tarihinde birdaha başladım oda çok uzun sürmedi 3 iris olarak bırakmıştım sonraları okuldan dolayı falan giremedim artık yeniden başladım en son girdiğimden beri düzene alıştım 2 hafta sürsede :3

Şimdi ise 4.irisi aldım ve 5. iris için 4 günde 28 m gibi bir miktar kastım sürekli açık arttırmaya bakıp 5.irisi almayı bekliyorum oda 1-2 güne cepte :)

Hesabımı daha uzun anlatmak isterdim ama hem ben sıkıldım hemde okurken büyük ihtimalle siz iyi günler sağlıcakla kalın.

(...)

2. lf3ler bo2ler full mü ?

3. Drowhake

Drowhake User

LF-3 gemi için full diroitler için full değil , şuanki hedefim credits ile iris uridium ile bo2 leri fullemek şuan 3,5 k kadar vurduğum ve bu en çok kullandığım kasılması yöntemi olan kristallon + skylab için yeterli olduğu için lf-3ler daha geri planda kalacak.

4. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

5. Drowhake

Drowhake User

Hoşbulduk teşekkürler umarım iyi ve kurallara uygun bir zaman (?) geçiririm.

6. Bu oyunda en önemli şey azimdir dostum ... hiç bir zaman işin kuyruğunu bırakmıcaksın. Yoksa ne emekler boşa gidiyor ...

Ben 2008 den 2013 e kadar Skylab nasıl çalışır bilmiyordum :) Ama her birşeyi deneyince öğreniyorsun.

Sıkı can iyidir çıkmaz diyorum :) Ve iyi oyunlar ve hoşgeldin diyorum :) Yan hesabım ile :confused:

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

7. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar , haklısın aslında ama ben kaybedince çok sinirlenip çıkıyorum oyunlardan.Beni açıklayan 1-2 fotoğraf :

8. kardeşim yaş kaçtı senin ya :)

9. Şirkeet hangisi :S

10. Drowhake

Drowhake User

15