Destek Merhaba arkadaşlar , Tavsiyenize ihtiyacım var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _eLy™ tarafından 10 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _eLy™

_eLy™ User

Başlıkta da belirttiğim gibi merhaba arkadaşlar , Ben TR6 sunucusun da oynayan _eLy™ adlı karakterin sahibiyim ve uzun süre ara vermiştim yeni yeni oynuyorum tekrar.
    Sizden bir tavsiye istiyorum. Benim gemim de şuan ;
    Full LF3+2x LF4
    Full Bo2
    8x İris (2x Havoc)
    Halka oluşumu diroit tasarımı var (%25 Lazer hasarını azaltıyor)

Bu şekilde ben 3-4K vuruyorum en fazla ve şuan Arge yükseltiyorum Argem 15 ve Arge için günlük dosyası alıyordum hep uridium ile bir arkadaş konu açmış 5Level LF3 lerle 7-8K vuruyormuş acaba Arge yerine Geliştirmemi yapmam daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Kapı olarak sadadece zeta yapın.

Günde 5-10 adet korsan sandığı açın böylece hem apis ve lf4 tamamlamanızda bir adım atmış olursunuz.

Diroit üçüş düzeni olarak burgu alın.

Her haftaa 1 arge yükseltin mesela.

İyi forumlar...

3. sepromlu destekli 7-8K vurulabilir.Ama Lf-3lerii geliştirmeye kalkmayın çünkü Lf-4ler geldikçe boşa Lf-3 geliştirmiş olacaksınız.Konuya dönersek arge önemli fakat argeyi direk olarak almak pek mantıklı değil gibi.Şuan için önerim Pet varsa ve içinde hammadde toplayıcı 3 +2-3 tane radar varsa 5-3 haritasında Palladium toplayın ve Zeta açın çünkü pazar günleri zetayı bitirirseniz 1zetada 100 günlük dosyası 50 anahtar 50k Uridum kasmış oluyorsunuz.Ayrıca katlayıcı almayı düşnüyorsanız da Pvplerde oto toplayıcı 3 + kurtarma radar protokolleri ile kutu toplamanızı da önerebilirim.Ayrıca avantaj paketi ve vipte varsa pazarları bascağınız 1 gg = 55 uridiuma açılır bu şekilde uridiumm+ggleri zetaya basarak hızlıca gelişebilirsiniz ve havocları fullersiniz.Gelen anahtarları ise Zeus günü açmanızı öneririm.

4. _eLy™

_eLy™ User

Bende P.E.T var Otomatik toplayıcı 3 , Kamikaze 3 , Radar 3 , Ticaret 3 var şuan ve 2x LF4 var onları, kalkanları , iris'i mi geliştiriyim mi uri

5. Şuan geliştirme için erken gibi duruyor.Yapmanız gerken katlayıcı alacabilirseniz pvpde kuutu topmaka gibi en mantıklısı böylece Zeta açarak rahatça fullenebilirsiniz.

6. _eLy™

_eLy™ User

Şuan zaten öyle yapıyorum sürekli kutu topluyorum , önerin için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.