merhaba arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •EŚЯΛŖΣЙĢ!Ž• tarafından 18 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu an gemim 17 lf4
    10 havoç
    1 hercül 10 diroitli gemim işte diroitler geliştirildi hepsi 16.seviye
    şunu merak ediyorum biraz yardımcı olursanız lf4 leri geliştirirsem vuruş gücüm ne kadar artar
    yoksa onun yerine hercül leremi yatırıyım uriyi yani kapı için urimi veriyim yoksa lf4lerimi geliştiriyim bide gelebilicek tasarım olursa onun için urimi saklıyımmı kararsız kaldım :)
    önce 20 lf4 yapıp hepsini geliştiricem sonrada 20 kalkanı geliştirmeyi düşünüyordum sizce böylemi yapmalıyım biraz yardımcı olun :) katlayıcım ve vipim var keşke kronos parçası için katlayıcı işleseydi neyse :D
    herkeze iyi forumlar.

2. Merhaba,

Lf-4 sayınızı çoğaltıp onların seviyelerini yükseltebilirsiniz. Hem vuruşunuz daha önce artmış olur. En son sadece herculesler kalınca daha rahat bir şekilde de onları tamamlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. haklısınız hedef koyup onu yapmayı seçiyorum kaç lf4 yapmalıyım sizce modum :) geliştirmeler kadar lf4leri tamamlama da zor biliyorsunuzki :)

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bir lf4 ü geliştirdiğin zaman 200 yerine 212 vuruyor yani burada 12 vuruş daha fazla vuracaksın tek bir tanesi için ama lf4 çıkartmaya çalışırsan geliştirmek yerine gemiye lf3 yerine lf4 koyacaksın buda 150 vuruş yerine 200 vuruş olacak ve 50 vuruş daha fazla vuracaksın seçim senin şimdi tabiki lf4 çıkartmak geliştirmekten daha zor ama vuruş bakımındada lf4 çıkartmak daha iyi

5. şöyle düşünmüştüm 20 ye tamamlayıp geliştiricem hepsini diroitler havoçlarda var diroitlerde kalır kappa kapısını muhtemelen 30 defa flan yapçağım için ordanda 5 tane flan gelir eksikleride zaten o süre içersinde tamamlamış olurum kappa baya pahalı açması çünkü :) ayriyeten lf4 günlerinde pek şanslı olmuyorum lf4 çıkmıyor :/

6. Merhaba,

En azından 30-35 civarı yapmaya çalışın bence :)

İyi Forumlar.

7. *Soulfly*

*Soulfly* User

yeni gelecek tasarım için demişsin uri ile satılacağı kesin mi ki ? cellat tasarımıydı sanırım bilginiz varmı

8. %30 indirim yap ve kappaya bas eğer uridium var ise hem lf4 hemde hercules tamamlama sansın olur biraz sanslı isen herculleri 30 kusurda tamamlarsın dahada sanslı isen 40 kusur kappada hem lf4 leri hemde herculleri tamamlarsın lf4 icin kutu acma derim o saatten sonra daha sonra istersen geliştirmelere gecersin tercih senin

9. Kıta40

Kıta40 User

Bana kalirsa elinde var olan lf4 leri 16 yap. Lf4 cikardikcada fulleyerek devam edersin. Kapiya harcanan uriye yazik

10. lf4 leri 16 lvl yapıcamda indirimlere denk gelemiyorum kalıyor öyle sizce pusat almalımıyım yoksa bekliyimmi ihaleye gelirmi acaba indirim flan alamam artık çünkü kredi kartı flan ödüyorum yani param kalmadı :D

uriyle satılır ama şimdi olmaz bence:D

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa önceliğiniz olan geliştirmeleri yapmalısınız.

Ve alt alta mesaj yazmak yasaktır .

İyi forumlar

12. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

o galiba cerrah tasarımıydı, parazit etkinliğiyle ilgili ve dükkana geleceğini okumuştum forumda(ama ne zaman?)
    bence geliştirme en son yapılacak iş. lf4'ü 16 lvl yapınca gücü 200 den 212 ye çıkıyor. yani çok az.
    bence uri harcayacaksan geliştirme son seçeneğin. ama ne yapacağına sen karar ver.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.