MERHABA ARKADAŞLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRACULA-TURK tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SELAM NASILSINIZ ARKADAŞLAR BENDE TURKCELL 3G VİNN CİHAZIM VAR BEN OYUNA EVDE GİREMİYORUM AMA 3 VE 4 AYDAN ÖNCE GİRİYORDUM AMA 3 VE 4 AYDAN BERİ GİREMEDİĞİM İÇİN BU KONUDA YARDIMCI OLUN BEYLER BERİ GİREMİYORUM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ AMA İŞYERİMDE GİRİYORUM NORMAL TTNET OLARAK GİRİYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ VE DE BEN BOŞA VİP ÜYESİ OLDUM AMA BU SORUNU ÇÖZERSENİZ SEVİNİRİM

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forumda büyük harf kullanmak bağırman anlamına geldiğinden dolayı forum kurallarınca yasaktır.
    Vınn bağlantılarında kotoları olduğundan dolayı oyuna bağlanırken sorun yaşanıyor 3g üzerinden internet aldığından dolayı. İnternet sağlayıcınızla görüşün ve tarifenizi tam anlamıyla öğrenin.

Keyifli Forumlar

3. özür dilerim arkadaşım ama ben ne yapmam gerek bu işlem için
    **
    kotamız yeteriyor ama 6 gb olduğu ama ilk aldığım zaman çalışıyordur ve de bu 3 veya 4 ay önce başladı başlarken ve de etkinlik yaptı oyun bundan sonra giremiyorum onun sizden destek istiyoum bana turkcell de oyun 3g ye kapalı olabilir dedi arkadaşım onun için ne yapabilirim
    **
    bir de vip üyesiyirim ama evimde girmek isiyorum bana yardımcı olur musunuz ve de 200 milyonluk uridium aldım bu hesaba eni mağdur oldğum için bağırdım biraz ondan dolaylı çok özür dilerim
    **
    ve de turkcell de görüştüm onlarda bir sıkıntı yokmuş darkorbit sitesinde sıkıntı var diyorlar bana yardımcı olur musunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2014
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forumda flood yapmak forum kurallarınca yasaktır.
    Normal internet sayfalarında gezinirken internet hızınız nedir? Lütfen hız testi yapınız.

Keyifli Forumlar

5. tamam teşekkür ederim abicim onun akşam yapabilirim şuan işteyiri arkadaşım bir çok özür dilerim kusurab bakmayın forumda kurallar bilmediğim için kusura bakmayın

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Forum kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. ben ineternet hızını nasıl yapabilriim hangi site yapıyor doğru bilgi vermek için arkadaşım

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arama motoruna "Hız Testi" yazarsanız çıkacaktır.

Keyifli Forumlar

9. yardımlarınız için çok teşekkür ederimmm

günaydın arkadaşım nasılsınız ben dün tesl hızını yaptım
    indirme testi = 7,63
    yükleme testi = 1.98

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizede günaydın.Hayırlı sabahlar.

İnternet hız değerleriniz güzel.Bir sorun oluyormu.

İyi forumlar.

11. evet oluyor turkcell 3g vınn kullanılıyorum sıkıntı oluyor ve de ttnet sıkıntı yok ama bu çözümü yapabiliriz

bu durum 3 ve 4 ay sürüyor artık sorun çözmeye yoruldum ve de vip üyesiyirim sürem geçiyor artık işyerimde girmek istemiyorrum artık

bana ya oyun kurucu 3g vinn kapatı arkadaşım ama 3 ve 4 ay önce çok rahat giriyorumdum şimsi bu sorun uğraşıyorum

mesela en yogun online oyuna mesela giriyorum legend online giyirom ama bu oyuna giremiyorum arkadaşım bana yardımcı olur musunuz artık yeter

Son düzenlenen: 30 Aralık 2014
  12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Vınn larda stabil bir hız olmadığından dolayı oyunda sorunlar yaşamaktasınız.

Keyifli Forumlar

13. mrb yakşamlar normal evden giriyorum oyuna başla tıklıyorum ve baglantı kuruluyor diyip kalıyor eskiden böyle bir sorun yoktu 4 5 ay girmedim dedim girip oyniyim oynuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler iyi calışmalar

mrb yakşamlar normal evden giriyorum oyuna başla tıklıyorum ve baglantı kuruluyor diyip kalıyor eskiden böyle bir sorun yoktu 4 5 ay girmedim dedim girip oyniyim oynuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler iyi calışmalar

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

• Tarayıcınızı ve Flash player güncellemelerini kontrol ediniz.
    • Çerezlerinizi temizleyiniz.
    • Farklı tarayıcılarla girmeyi deneyiniz.
    • Anti-virüs programınızı devre dışı bırakınız.
    Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Değerli Moderatörümün bilgilerine ek olarak ;

VINN ' dan bağlanırken ;

Çevrenizde VINN Sinyalini dağıtabilecek cisimler bulundurmayın ( Televizyon , Cep Telefonu , Radyo v.s. )

İkinci olarak DNS Değiştirerek Oyuna giriş yapmayı deneyin ;

Nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız Burayı İnceleyiniz.

Keyifli Forumlar

16. tşk ederim oldu saolun iyi calışmalar

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu takipsiz kaldığından kilitlenmiştir.Sorun devam ediyosa lütfen yeni bir konu açınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.