merhaba ben admin olmak isterim bana yardımcı olurmusunuz gerekirse canlı sohbet yaparım ben

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REAKTÖR(BİLGİNoyuncu tarafından 17 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba ben admin olmak isterim bana yardımcı olurmusunuz gerekirse canlı sohbet yaparım ben şahsen oyunda çok tecrübelerim olmuştur supporta gönderdiğim mesajlar işe yaramıyor bana link verip buraya yolla yazmayın butun herşeyi denedim bana kesin çözum ulaştırın lutfen cm olmak bu kadarmı zor olur altı ustu bir oyun para vermediklerini biliyorum sadece item veriyorlar bana link vermeyin yardımcı olun gerkirse görüntlü konuşurum

bana kesin yardımcı olursanız sevinirim

2. Kuasar

Kuasar Guest

Kişiye özel muamele yapmıyoruz. Diğer oyuncular bunu nasıl yapıyor ise sizinde öyle yapmanız gerekiyor. Burada yapmanız gerekenler yazıyor.

3. hmm moderaötrüm herşeyi denedim olmadı beklemekteyim 2 ay oldu hala cevap gelmedi bide yardımcı olmadın moderatörüm

yaşım 20 aklım başımda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2018
  4. Kuasar

Kuasar Guest

Eğer geri dönüş almadıysanız veya olumlu bir cevap size ulaşmadıysa, başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır. Bu konuda yapabileceğimiz birşey malesef yok.