Merhaba bi sorum olacak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YAALLAH_BİSMİLLAH tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar değerli cm fm ve adminler ilk başta kolay gelsin iyi oruçlar . sorum şu supporta resim nasıl atarım ЅΘKΓΔTΣЅ adlı oyuncu bana ve arkadaşıma özelden küfretti bnu fotosunu supporta atmam lazım ama nasıl atılacağını bilmiyorum bi yardımcı olsanız çok sevinirim bu ramazan ayına sinirlerimizi gerdiği için saolsun :))

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Teşekürler sağolun öncelikle resminizi paintte düzenleyerek pc nize kaydedin sonra hızlıresim.com a girerek kaydettiğiniz resmi buraya yükleyin yüklemeden sonra size en alt kısımda bir png link verilecektir bu linki supporta yazacağınız mesaja ekleyin ve sorununuzu yazın ve gönderin.

3. çok saolun Nefes adminim teşekkür ederim iyi oruçlar iyi ramazanlar :))9

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim takıldığınız bir yer olursa lütfen yazınız size de kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.