Merhaba de gir içeri .P

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.Oyunu 3 yıldır oynuyorum ve karar vermediğim bir şey var.Full elit goliyim.Daha fazla vurmak istiyorum kasılmak için daha hızlı keserim diye ama full lf3 takınca ve enforceri alınca kalkan 260k ya düşüyor.Bastion +2 bo2 diroitlere 335 k oluyor arada 70k oynuyor ve vuruş gücünde ise 400 damage var sizce napayım ?Bastion+2 bo2 mi yoksa enforcer+2 lf3 mü vslik değil sadece daha seri kasılmak istiyorum.

2. Nerede kasılıyorsun ?

3. 1-7 tallonlarda kasılıyorum

4. Tallon ise farketmez. Ama başka bir harita deseydin değişirdi...

5. x7 den daha iyi kasan yer varmı sence ?

6. Bence sabah cubiden iyi uri kasılıyor ki cubinin çöpünü alan da olmuyor 30sn'yede 150 uri + 750k uri ( credi çöplerle beraber ) ki sabah bide istasyon kurarsın x-6ya hammaddeyi 2 katı satarsın oohh :)

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arkadaşımızın dediği gibi cubinin sakin olduğu saatlerde cubikonda kasılabilirsiniz uridium tp şp ve credi az gibi gözüksede en idael kasılma yeri cubikondur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.