Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 13 Mart 2016 günü gençler savaşa gidecek savaş bitimi sayımlar yapılınca acıları dinmeden bazıları sanayi yolu tutacak bazıları keyif yapacak.

beyhannest2 bunu beğendi.
  2. Anlamadım ama YGS-LYS diye tahmin ediyorum.

3. Orasını tam bilmiyorum.

Biz 9. sınıfta bölüm seçerek kayıt olduk.10. Sınıfta meslek dersleri görmeye başladık.Seneye zaten staj göreceğiz.

4. Tabiki YGS canımız çıkacak :D

5. Kolay gelsin o zaman :)
    Hangi yazılım dillerini görüyorsunuz ?

6. Lisede olan arkadaşlara benden tavsiye derslerinizi iyi çalışın ygs kadar berbat bi sınav yok.

7. Assembly ve C.
    Doğru. Seneler geçtikçe dahada berbat bir hal alıyor.

8. YGS ve LYS'nin farkı ne?

9. Bu yaz evde oturup 9. sınıfın açıklarını kapatacağım sözde sayısal seçtik ama matematik en düşük dersim :confused:
    ovv makine dili assembly :D
    Ama bir o kadarda performanslı aynı anda 2 dili öğrenmek çok zorlamıyormu üstelik diğer dil assembly iken

10. YGS kolay LYS zor. LYS daha üst meslekler içindir diye biliyom.

Çıkma vakti herkese hayırlı geceler.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. benimde çıkmam lazım yarın zevkli dersler var hazırlanayım biraz :)
    Herkese iyi geceler dilerim :)

ÈrroR_™ ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. Doğrusu C diline o kadar ağırlıklı değinmiuoruz. Assembly o kadarda zor gelmedi bana. İlerleyen zamanlarda görürüm günümü belki :D

Bölüm/Meslek olarak baya bir yakınmışız :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. _DODGE_

_DODGE_ User

Selamun aleykum
    Beyhan c yi öğrenirse zaten assemblyi de az çok anlamış olur.

Ki bende javadan sonra assemblyi öğreneceğim. Sql , oracle , asp ve php de düşünüyorum.

Ayrıca şu var ki beyhan universite sınavı bizim gibi son sbs mağdurları gibi bize matematiği geçirecekler yani öyle böyle değil üçgenlerle dans edecez lysde.

14. Hı hı zor değil :D
    Umarım istediğimiz bölümleri bitirir iyi mühendisler oluruz :)
    ********** Yıllar sonra yazılı dünyasına nasıl başladınız diye sorarlarsa şu resmi görüp pythona başladım diyeceğim :D
    Ben python-java-c# diye gitmeyi düşünüyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2016
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  15. _DODGE_

_DODGE_ User

Ben şimdiden bu virüslerin nasıl çalıştığını anlamaya çalışacağım yani nasıl çalıştığını kodda göreceğim.

Bir böceği inceler gibi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2016
  16. Aleyküm Selam.

Övünmek gibi olmasın ama benim matematiğim iyi. Puanı yükseltebilirsem matematikten yükselteceğim inşallah.

Benden bu kadar, istediğimiz alanlarda mezun olup istediğimiz mesleği yapabilmek dileği ile..Herkese iyi geceler.

ÈrroR_™ ve beyhannest2 bunu beğendi.
  17. Geldim geldim ama fazla duramayacağım malum erken kalkmam gerek bir de yarın full meslek dersi :\

Nasılsın :) (gerçi gidiyormuşsun zaten neyse görüşürüz ^^)

18. Hoş geldin :p
    Bizde gidiyorduk ama tam kapatacağım birisi sohbete dahil oluyor :D

19. Yok yok ben de gideceğim birazdan dediğim gibi yarın yoğun. Fırça tutacağım bol bol ellerim yorulacak :c

20. Zamanlaman hep mükemmel olmuştur zaten.

İyiyim :)

Efsane grupa girememişim aşkolsun :p

Sen nasılsın :) ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.