Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

:D Toplasan 1000'e yakın kapı yapmışımdır. :D Olsa daha da fazla yaparım. :D

2. Ne güzel :) umarım. :D

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

%15 Galaksi Kapıları indirimi yazmissiniz, ama yok,1 gun surmus 2 gun surer diye ummustuk .bir yanlislilk olmasin ,aslinda varda benmi goremiyorum :D okadar tp de cektik tam o kapi modunda devam ediyordum yine foruma donerim yoksa ::)

Angelbirds bunu beğendi.
  4. Windows 10'da "Sistem ve sıkıştırılmış bellek" diye bir şey var otomatik çalışıyor bu ne işe yarar faydası var mı yoksa nasıl kapatılır? Bazen çok ram harcayabiliyor. (1GB ram için yüksek)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Açıkçası w10 çok fazla ram kullanıyor.Ram yükseltmek hiç fena olmayacak. Sorduğunuz sorunun da cevabını bilmiyorum :D . Ama dediğim gibi ram yükseltmek iyidir :D

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guncellemeleri yuklemeye devam edin hatalari onarmaya yarayacaktir.zamanla anca oturucak.sistem sabit disk yukunu hafifletmek icin windows 10 boyle birsey yapmis ama sizin 1 gb diye skıntı cıkıyor kasıyor .advanced sistem care programinda verimlilik izleyici ram temizleme var arada cpu ram kullanimi arttikca temizleye basiyorum rahatliyor gibi.

7. Bu pcye ram almak zarardan başka bir şey olmaz :D
    Bende bi ram temizleyici var ama pek gerekli olduğunu sanmam.

Angelbirds ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ram almak belki + 1 gb ise yarayabilirdi :) yakinda yeni bir pc almak plani yok ise.yada gecici pc ci cikma ram ayarlasin ,yeni almak hakkatten bu pclere zarar:)
    siz bilirsiniz ama bende ise yariyor cok yuklenince kizariyor alarm veriyor:D temizliyorum

Angelbirds bunu beğendi.
  9. Bi ara alacaktık para boşa gidecek diye vazgeçtim. Birde ben fiyat konusunda iyi değilim vatandan baktım pahalı göründü.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

eski tip bizim bu pc de ram ler ,ondan dedim sifir almak yerine iyi bir pc ci varsa tanidik gecici uyumlu 2. el de bulabilir size.

Angelbirds bunu beğendi.
  11. Tanıdık yok malesef. Bir ara staj yaptığım bir yer vardı onuda hiç sormadım galiba.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :) :D

Sanırım bir karışıklık sonucu olmuş düzelttim. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. YGS açıklandı ve kötü bir puan aldım. Amaç sayısaldı sınav anı kafada kısa devreler oluştu :D Kimya hiç yapmamıştım fen iyi sayılır.

14. Aliens

Aliens User

Merhabalar... Hayırlı cumalar, iyi hafta sonları dilerim...

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hayirlisi ,lys de insallah daha iyisi olsun.

16. Bir saat önce sebepsiz VIP gelmiş 1 günlüğüne sebebini bilen var mı ? :D

17. 5 günlük :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  18. Harbi mi ? :D Bak bu haftasonuna denk gelmesi çok iyi oldu :D bol bo lkasılırım artık..

sebebini biliyor musun ,? :)

19. Telafi ödülü büyük ihtimalle

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cok sikayet ettik ya donuyoruz diye, saolsunlar telafi hediyesi diye mail atmislar::)iyi kasilmalar.

Angelbirds ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.