Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Kaç günlük verildi? Benim destek sürelerimde 2 gündür bakıyorum ve bir artış olmadı.
    Not: 9 gün vip ve 10'ar saat destek geldi.

Son düzenlenen: 5 Nisan 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 gun olur mu 9 gun vermisler 2 hafta tamamlandi boylece onceden sozu verilen:)

3. pardon yanlış anlamışım :D ama ust uste verselrid iyiydi .

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Gerçekten verilen sözler tutuldu. Bu %30'ar desteklerden tut bu bonuslar hoşuma gitti. Daha sık olması umuduyla.

HaFİFteN-ArıZaLı ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

o bitmeden devami verildi oyle oldu yani ust uste oldu iste:)hediyenin hesabini yapiyoz bide :D

6. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D :)

Biraz geç olmuş ondan olabilir. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

DarkOrbit'in eski günlerine döneceğine inancım büyüyor. Umarım 4-4'te 200-300 gemi ile savaş yapabileceğiz. O zamanları aşırı özledim. Lakin bir sorun var. Oyunda girişlerde ve bazen portal atlamalarında (gg kapılarında bölüm değiştirirken de oluyor) oyun gidiyor. Yani gemi hareket ediyor ama konfigürasyon değişmiyor, lazer cephanesi değiştirilemiyor yani kısaca hiçbir oyun fonksiyonu kullanılamıyor 15-20 saniye sonra yeniden bağlan sayfası gelince düzeliyor. Bu GG bölümlerinde patlamalara hatta kapı kayıplarına sebep olabiliyor. Bu sorundan Merkez Ekibinin haberi var öyle değil mi?

8. Saat 4-5 arasında bir defa yaşadım fakat genel bir sorun mu henüz belli değil. Eğer genel bir sorun olduğu kesinleşirse bildirilmediyse bile ileteceğiz. :)

9. Aliens

Aliens User

Adminim arkadaşım Beta kapısını kaybetti. Ben desen savaşamaz oldum. 2-6'ya baskına gideyim dedim. Gitmez olaydım. 5 kere ard arda yeniden bağlan geldi ki her yeniden bağlan sayfasının çıkması 15 saniye civarı. Toplamda 1:30 dakika gibi Ciddi bir süre oyunu oynayamadım. Bu internetle alakalı değil.

10. Ben saat olarak geç geldiğim için bildirildimi şu anda bilemiyorum. Bildirilmediyse değerlendirme sonrasında iletiriz.

11. Aliens

Aliens User

Lütfen iletin.

12. herşey iyi hoşta şirket başına geçen adamın amacı ne acaba :D geçenlerde pars admin 7gnuluk vip 1 gunluk %30 indirim kod vercem demişti kıyamet çıkmıştı bu adam bedava 14gun vip verdi

13. Gelişmelere göre gerekeni yapacağız. :)

Üzümünü ye bağını sorma demişler. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar,iyi oyunlar.

•*Sehzade*• ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin herkese hayirli bir gun olsun...gunun sarkisi tum forumdakilere gelsin '' bekledimde gelmedin '' (not : gg indirimi :D)

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  16. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhabalarrrrrrrrrrrr Hayırlı akşamlar :D

17. Aliens

Aliens User

Merhaba Khan. :D:D:D Naberrrrrrr?

18. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Ben iyiyim sizler nassınız :D

19. Aliens

Aliens User

Harikayım. :D Klanca 3 kişi dehşet LoW yapıyoruz. 150.000 en aşağı kasmışımdır. :D Hemde birkaç saatte. :D

20. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.