Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese iyi geceler :) :)

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  2. bana 3 cu sınıfda denk geldı ben sonradan gecıs yaptım ya buraya :) neyse hadi iyi geceler :)

3. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

İyi geceler :D

Kocaman bir kitabı var :p Kuzen hukuk okuyor ona dedim not at kısa olsun 60 sayfa not attı ankara üniversitesinden getirdi bide :D ama çalışmadım 40 aldım :)

4. Günaydın DO Ailesi:)

5. Günaydınn herkesee , günaydın eyy forum halkı , günaydın Kuzey Tadminim :D Hayırlı cumalar herkese.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Günaydın :D

7. Öğlen olmuşş o saatte öğlen.. :pMerhaaba forumm. İyi geceler .

8. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

İkinci öğretim olunca gece gündüz gündüz gece oluyor :p H.geldiniz

9. ooo :) keyyfe gell :) ilerde uyumayı özlüyosunuz ama

10. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

İllaki :D bne zaten şuan da özlüyorum ki :D Bir albay kolay yetişmiyor :p

11. Vayy benim hiç albayım olmadı . Hafta sonları 11 saat uyuyabilen bünyeye rütbeli gemi ağır geliyorda. :D Hatta cmlik yapmakta niyeyse ağır gelmişti. 1 haftada pes ettim. Sonra chate tekrar başvurdum , almadılar zaten yer yokmuş. :D Allah yardımcınız olsun. Server kaçtı? Çook çok eskiden rütbe kasmak için x-2 haritası yeterliydi. Artık durumlar daha zorlaştı sanırım.

12. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Merhaba Kıyamet modum , Nasılsınız hoşgeldiniz , iyi geceler :):)

14. Teşekkür ederim :) iyi olmaya çalışıyorum ya siz nasılsınız ? :D

15. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Bendede baba mirası olarak var albay :D 11 saat mi 7 saat uykuya şükür ediyorum ^-^ Cmlik Tr2 de yapmadıysan sanmıyorum zor olacağını :D Teşekkürler :p Türkiye 2 deyim :) Artık hades kappa %50 şp indirim kodu ve uri ile çok kolay :) Şu an Türkiye 2 de hiç bir rütbenin garantisi yok general olsan bile düşebilirsin sadece mmodakiler biraz rahat 3 yıldız ve general diğerleri sallantıda :)
    H.geldiniz smodum :D

16. Teşekkür ederim :) sizde hoşgeldiniz. :D

17. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

H.buldum :)

18. Tr1 hariç hepsinde.:) genelde bana tr2,tr3 ve tr4 veriyorlardı. Aktif bendim fakat yeniyim diye kontrol eden deneyimli bir cm arkadaşta vardı. :(
    Tr2'de aktif oynayan çok heralde. Allah yardımcınız olsun tekrar :D :D Bir gün bir tur attırırsınız artık :p:p:D:D

19. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Hmm :D Zamanında Tr2 chatine özel görevliler veriyolardı adminler felan bakıyordu :D Bi anda parlıyordu chat
    Aktif pazar ve p.tesi oluyor :) 4-x haritaları dolu ama :) Attırırız nolucak :D

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  20. iyi geceler forum :)

KUMARBAZ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.