Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. A.selam hoşgeldiniz. :) Bazıları özler bazıları özlemez :D Teşekkürler siz nasılsınız ? :)

GREED bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

İyiyim adminim :) Diyecektim de fark ettim haftaya sınav haftası :S Neyse nasıl geçiyor günleriniz adminim :)

3. Sağlık olsun biraz çalışın olmazsa :D Aynı forum yine forum ve yine forum. :D :)

GREED bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Adminim iyi geceler yatma zamanı :)

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin,hayirli pazarlar :)tp gelmis hosgelmis gama hem cift ,hem 120 ucb, birde 42 m.tp ,kacmazz:)

6. Rehber

Rehber Guest

Sizede hayırlı pazarlar.Şimdiden kolay gelsin :).

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Günaydın millet :D

8. GREED

GREED User

Günaydın

9. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :) :D

Biraz geç oldu ama iyi geceler. :)

erdem_korkmaz70 ve GREED bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi geceler :) sampiyon Besiktasimizi kutlariz:)

11. Teşekkürler. :) Az biraz kutladık ama yağmur bir anda bastırınca yarım kaldı. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

burda kiyametler kopuyor :D konvoylar,kornalar tezaruhatlar :)hayirlisi olsun ,sevindik:)

13. Buralarda da var ama tabi ki yerine göre daha büyük ve daha farklı oluyor. :D

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

neyseki isimize bakalim :D 1 er a b g var daha zaman az ,yetisir insallah ,% 70 tp ile super kapilar.tesekkur ederiz:)

15. Umarım yetişir. :D

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

merhaba hayirli haftalar :)pek suskun forum kapilardan sonraki yorgunluk olsa gerek:D

17. Rehber

Rehber Guest

Aynen öyle galiba :D.

Neden öyle bir kanıya vardınız acaba,hatamı olur,eskileri aramızda görmek bize mutluluk veriyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. Aliens

Aliens User

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır yoktum. :) Artık hiç olmayacağım. Oyunu bırakmıştım ve buna yardımcı olması için birkaç şey de yaptım. :) Forumuda bırakıyorum. Siz değerli arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Artık eğitim ve geleceğim için çok büyük bir fırsat olan yurtdışı eğitimlerimle (yakında, bu yaz çıkıyorum) ve sertifika eğitimlerimle meşgulüm. . :) Kıyamet S-Mod, -Keskin- T-Admin benden ilelebet kurtuldunuz. :) Tekrardan herkese kolay gelsin, Allah'a emanet olunuz...

-Keskin- bunu beğendi.
  20. Merhaba hoşgeldiniz. Reel hayatınız için eğitim önemli tabi ki yaşamınızın geri kalanı içinde öyle :) Hayırlısı diyelim. :D

Benim öyle bir derdim yok ama çok geç olmadan eğitiminize ağırlık vermeniz iyi olacaktır. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.