Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gorevi kastetmemistim:D Ne mevki olursa olsun.Icinizde bir sey ukte kalmis olmali gorevlen alakali.Yapabilcegimiz bir sey varsa burdayiz.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

merhaba,gidip gelip bakiyorum, yabanci forumlarda carsambadan baslayacak olan gg gunu neden bizde halen yayin edilmiyor:confused: takvime islenmiyor meraktayim.bu bilgileri 1 gun onceeden vermeliler ki tp sp vs alalim bu dogal hak bu supriz degil olsa diger forumlarda da yazmaz.

3. anakin5555

anakin5555 User

Gnydn. Valla bu adanada 52 derece. O kadar klima acildi ki 1 gün de elektrik geldi valla bide oruç var :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Elimden geldiği kadar buralardayım ya da buralarda olmaya çalışacağım. :) Fakat mevki/görev pek düşünmüyorum. :D

anakin5555 bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Yok sadece o değil kuiperden farkli farkli seyler geliyo ornegin ;)

6. Hangi ulke forumu acaba oralardada tiklayim bari? Gg gunu 2x olan degildi dimi?

Hakkinizda hayirlisi olsun kim ne ettiyse ayip etmis :D

7. LadyLady

LadyLady User

8 dakika süren 1vs1. Hayran kaldım :eek::eek: Her ikisininde oynayış tarzları gerçekten mükemmel. Oyunun da nasıl hırs yaptığını gösteriyor. Yok böyle birşey :eek::eek::eek: Birbirleriyle olan mücadeleleri çok heyecanlı. Çok sağlamlar. Ben beğendim :rolleyes::rolleyes: Mükemmeldi ya.

Bilgili arkadaşlar bana o gemilerin nasıl özelliklere sahip olduğunu yazabilir mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2016
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok bugece 1 de baslayip 5 gun surcek gg gunu etkinligi.de forumunda ,merkez olmalı.hatta bi forumda seker bayrami etkinligini yazmislar biz neden bilmiyoruz yada onlar nerden biliyor.baska bir yerdemi yayinlaniyor forumdan once .hep ayni seyi diyorum neden bizimkilere once bilgi verilmiyor, can skıcı:cool:
    Lady ,videolarinizi darkorbit video bolumune,resimleride resim bolumune atmalisiniz.bu muhabbet yerine resim video yasak.bilginize.

Rehber ve anakin5555 bunu beğendi.
  9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkür ederim. :)

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  10. Buna gecenlerde biri deginmisti, bizim ekiptende gorduklerimden cok etkin gorevlerini yapiyorlar eksik olan ney yani cok merak ediyorum.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ekibe degil ekip kafasina gore bilgi yayinlayamaz,genellikle neden TR ekibine ve bizlere gec bilgi veriliyor ona kiziyorum.biz ona gore plan ayar yapiyoruz.etkinlik v.b

12. anakin5555

anakin5555 User

Süpermiş:)o_Odarisi bize :rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2016
  13. Bende onu kastettim.

Bu arada golll beeee...

anakin5555 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. LadyLady

LadyLady User

O müzik filan :eek::eek: Hayır birde 8 dakika... Oha filan yani :confused::confused::confused:

anakin5555 bunu beğendi.
  15. LadyLady

LadyLady User

:eek::eek::eek:

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D sıkıntı yok ,karsilik gerekmez hakediyorsun:) forumu kullanmayi ogrendiigin iciin yasayan forum efsanesi yapacagiz seni :D
    ama burda resim paylasmak yasak iyiki kiyamet hala gorevli degil:D aninda gorurdu :D

anakin5555 bunu beğendi.
  17. anakin5555

anakin5555 User

:)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. LadyLady

LadyLady User

Sen tr kaçtasın?

19. anakin5555

anakin5555 User

Tr5

ÈrroR_™ bunu beğendi.