Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Bende tr5 im eic olsaydın yardım ederdim.

2. anakin5555

anakin5555 User

Gnydn :)
    Evet tr5 im ama eicim

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen biri beni gozetliyor (*-*) saolsunlar :D magdur etmediler yine :rolleyes:

4. Aynen öyle ama bana yarın lazım :D Hatta bana şu önümüzde ki 3 günde ganımet anahtarı ındırımıde lazım, bır tahmın daha alalım guvenıyorum sana :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

istek yapalim gelebilir pek ilgi alanim degil gerci:) ama 3 guın indirimi olmaz onun ,hem gecen gun gelmedimi indirimi ona :D

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  6. lf4 günüde geçen gün gelmişti:D Biliyorsun bayram vs yakınken böyle ard arda geliyor çok gördüm olduğunu.Tahmın yok mu ganımetlen? GG den ne haber:D:D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gelir ozaman umarim yakinda ,hic kafa yormadim ganimet ne zaman gelir gibisinden :D ama gg icin, gg gunu yazdigina gore duble gun olmasada indirim kesin olur pzara kadar ve indirimde yeterli benim icin;)
    ayrica bayramlarda ozel gunlerimizde genelde % 25 tp sp bir gunde geliyordu gelir belki bu bayramdada :)

8. Ganimet ile 2x gg tutturursam muhteşem olacak..ben böyle diyorum ya kesın tutmaz:D Tek ümidim haftasonu, çünkü haftasonu 2x yıne çıkar dıye dusunuyorum bırde ganımet çıkarsa on numara olur.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aslinda en guzeli bol bol zeta yapmaniz su gunler x2 de,sonra gelen sandiklarida helix gunu acarsiniz, mantik bu ozaman indirim gelsin derdide olmaz:D

Rehber bunu beğendi.
  10. 100 k uriyi geçtiği için zeta açmak inan fazla yapılmıyo :D rahat 17 18 kez yapmışımdır 3 kere havoc aldım :D kutularda bitti bir şeyde çıkmıyo öyle kayda değer :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Şeker

Şeker User

merhabalar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bizde x2 kat gg yoktu ,yesil sandik indirimi yoktu ve oyle gunlerde tamamladik havoc herkul lf4 vs. yaa ne gunlerdi :D

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,hoşgeldiniz.

14. merhabalar :)

2009 dan beri oynuyorum ara ara bıraksamda biliyorum zorlukları:D Eskiden goliath almak için verilen mücadele diyorum..:D Ama bence daha bir keyifliydi.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Şeker

Şeker User

önceki merhaba de katıl muhabbete konusu silindi mi? ya da arşiv falan var mı modum? :)
    Nasılsınız bu arada tr1 den katılıyorum :)

16. Rehber

Rehber Guest

Teşekkür ederim,bizlerde iyiyiz,eski konular,yenileri geldikçe siliniyor,bildiğim kadarıyla bununla ilgili arşiv bulunmuyor.

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

keyifliydi simdi bireysel kasilma soz konusu ve hal boyleykende x2 kat kapi isimize geliyor:)
    hosgeldiniz ,bende tr1,bayram ustu guzel nik seker:)

18. Kesinlikle bence bu 2x olayı muhteşem bır fırsat, keşke 4 bir yandan faydalanabılsem:D

19. anakin5555

anakin5555 User

Hoşgeldin şeker kedicik :)

20. LadyLady

LadyLady User

Kesin saldırırdın.

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.