Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anlıyorum anlamıyorum diyorsunuz. Ben de size, size zor görünen şeyin aslında zor olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

Bir zamanlar bu işlere çok zaman harcamış biri olarak söylüyorum ki çok uğraşmadan profesyonel olmasa da idare edecek bir gif oluşturabilirsiniz. Mesela bir örnek vereyim:
    Bunun için arka plan ve arka planı olmayan resimler lazım. Lazerler, gemi vs arka planı olmayan türden.
    Arka planı olmayanlara örnek:
    Arka planı olmayan resmi (darkorbit render yazarsanız bulabilirsiniz) alıp arka planın farklı yerlerine koyup farklı resimler olarak kaydedersiniz. İnternetten de birden fazla jpg dosyasını art arda sıralayıp gif haline getirecek bir site bulup gifinizi elde edebilirsiniz.
    Bunu yapmak için ben yıllar önce photoscape'i önerirdim yeni başlayanlara. Ben de onunla başlamıştım. Şimdi daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum fakat kısa sürede gif elde edebilirsiniz bu şekilde.

Benim önceden yapmış olduğum o gifin kalitesi düşük. Daha düşük aralıklarla daha fazla resim kullanırsanız daha iyisini elde edersiniz. Ben çok uğraşmıyordum (tek bir resim üzerinde en azından).

Gene de bulaşmak istemezseniz siz bilirsiniz.

2. Hangi program ile yapacaksanız ona göre arayın.

" xxxx ile gif yapma " gibi :)

3. Ben yolun sonuna yakın olduğum için plan kendisi taslaklanıyor ben bir sey yapmadım:) o yüzden yorum yapamayacağım:oops:
    Üniversiteyi bitirin gerisi gelir elbette.

Silence™DSSMN™Danger bunu beğendi.
  4. İnşallah bakalım :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  5. Herkese iyi geceler bu gg indirimi niye gelmiyor bilen var mı tüm indirimler geldi hatta 2 kere döndü bazıları 1 haftadır bekliyoruz ya

6. Gg daha genel ya :) Büyük ihtimal ondandır bende bekliyorum gg yi

7. Kod çıkanların süresi bitecek adamlar daha getirmiyor ama dengeli dagitisinlar indirimleri kod hevesim kacti yeminle

8. Ahahaha :D belki de onu bekliyorlardır :)

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba arkadaşlar. :)

Bu gün bazıları için büyük bir gün karneler alınacak notlar nasıl acaba o_Oo_O

:D:D:D

Prophecy ve WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Size de merhaba modum adınızı ilk kez duyuyorum forumda yenimisiniz ?

Bu arada sorunuza gelicek olursak lise 1 öğrencisi olarak düz geçtim :( İlk kez düz geçiyorum :D

OĞUZKHAN ve Darion26 bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Ben karne almayacağım. :D Lakin merakınızı şöyle giderebilirim. Ortalamam 4 üzerinden 3.17. :D Sanırım belgeye dönüştürürsek birşeyler alıyorum. :D:D:D

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  12. Üniversitede karne olmaması harika ya :) Karne alan tüm öğrencilere hayırlı olsun

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Keşke karne olsa üniversite not sistemi çok kötü :(
    Olsun bende lisede hiç belge alamamıştım :D Hatta lise sonda herkes taktir teşekkür aldı bi ben alamamıştım :D :D

WolfWar bunu beğendi.
  14. Aliens

Aliens User

Biraz tembel miyiz? :D

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Tembellik değil de bir dil anlatım hocamız sayesinde hiç bir şey alamadım. Baraj dersi olduğu için o zayıf gelirse onu vermeden geçemezsin. Hocamız ders anlatmadan sınava soktu bizi ve herkesi geçireceğim dedi. Ama sadece beni geçirmedi nedenini anlamadım hani haberlerde hep hoca döven adamlar, veliler, öğrenciler vardır ya onların videolarını izledim nasıl oluyor diye ama mağlesef hocamız başka yere gitmiş. Buradan o hocanın kulaklarını çınlatıyorum... :D :D

GREED ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. selamın aleyküm arkadaşlar tr2 de olan varmı ?

17. Aliens

Aliens User

AHHAHA. Böyle şiddet yanlısı birini görevden atmalısınız. :D:D:D Bu bizide döver. :D (Şaka biryana öyle hocayı ben alnından vururdum :p)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  18. Darion26

Darion26 User

@_DODGE_ hakan sakin aga, yavaş ol. Dediğin gibi devam ederlerse bizimkilerin girdiği gün çağırırsınız vs ye pvp mapında alırsınız boylarının ölçülerini.

GREED bunu beğendi.
  19. _DODGE_

_DODGE_ User

Yav illede gel hakan bizi sağlamcana kes git doyorlar.

Oyun kimlere kaldı buyrun...

GREED bunu beğendi.
  20. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

Hakan sakin 2 senedir sana sakin olmanı söylüyorum. :D :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.