Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi geceler...

2. Aliens

Aliens User

Aynen öyle. Forumdan bir gittin, geldiğinde taş üstünde taş kalmadı. Umarım herşey yoluna oturur.

Darion26 bunu beğendi.
  3. Bundan sonra ne forumda nede oyunda hiç bir seyin yolunda olmayacağına sizlere garanti ediyorum. Batan gemideyiz...

Darion26 bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

ben bu lafı ilk defa duymuyorum 1 yıldan fazladır takımdayım ilk geldiğimdede duydum :)

5. Darion26

Darion26 User

İnşallah diyelim.
    Bende öyle düşünüyorum ama elden bişey gelmez.

6. Aliens

Aliens User

Belli olmaz. Bir bakmışsın batan geminin sadık mürettebatı tarafından onarılıp, eskisi gibi olmasada iyileşmiş. Neler gördü bu gözler. Şuan herşey olabilir.

7. Ben yine saymaya başlayacam ve sizde yine support diyeceksiniz yine klasik cevaplar ah lütfen !?

Oyun oyuncustan cikti.

Olumsuzluğu bulan elemanlar kol geziyor supporta başvuruyoruz sonuc yok.

Bu oyunda öldü...
    Bigpoint gibi kendini düzeltmezse batacak kaçarı yok.

Artik oyuncuyu düşünmüyorlar...

8. Aliens

Aliens User

Katılıyorum. Ne olacağını bilemeyiz. He, bende de ümit ve umut kırıklığı oluşmuyor değil. Günden güne büyüyor lakin hala umudum var. Sizleri gördükçe de olacak.
    Bakacağız. Arka tarafı görmüyoruz. Her ne kadar şuan yapılanlar hiç hoş olmasa ve bunu kınasam bile tam ümidi kesmedim.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Bu oyun batarken sadece ilk ve son kez bir sigara tüttürecem ve izleyecem...

Hemde buyuk bir zevkle.

Neden mi bu zihniyetle devam ettikleri için umursamamazlıkları vs...

10. Aliens

Aliens User

Batarsa batsın Hakan. Ben oynadığıma pişman değilim. Birçok güzel insan tanıdım. Herşey oyun değil. Burada ki insanlar (Keskin, Kıyamet,Khan, Sen, Error ve niceleri) bana oyundan daha hoş geliyor. Tamam kabul ediyorum. Oyun sorunları beni de zamanında çok kızdırdı lakin şuan bir önemi yok. Artık benim için dostluk ve muhabbet daha önemli ki burada fazlasıyla var.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Ben şuna üzülüyorum bundan 5 sene önce ufak bir çocuk hayal edin soğuk ve bol kar fırtınası olan bir gunde camdan kar firtinasini seyir ediyor bir yandan iyi kotu interneti ile bigboy hesabıyla kutulardan düşen 20 x4 ve 8 Ubr cephanelerine sevinip mutlu olan ve o kötü internetine rağmen o kıs gunünde bigboyunu vega yapmak icin 30 gun boyunca o tatli ödülleri görmek onun icin en guzel şeydi belki fazla dostu yoktu hatta tek basına oynardı kapalı kutu gibiydi ama o hurda gemisi ona hic bir zaman yalnızlığı his ettirmemisti...

En kötüsü o eski tatli duyguları ozledim asabiyetim bu yuzden gelmiyor o gunler...

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kimler gelmiş hoşgelmiş :p :D Yanlış anlaşılacak kısaltmaları kullanmak forum sağlığı için zararlı olabilir. :)

Teşekkürler sizede iyi geceler. :)

Teşekkürler fakat ben boss değilim. :D

Sizede iyi geceler. :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

batarsa batar hem patron dusunsun niye bu kadar dert :D hepimiz eskiyi ozluyoruz ,hem bir donem dahada kotu idi ben bile birakmistim 2 sene :D bazi seyler duzeldi geri geldim ,birsey olmaz bu kadar takmayin kafaniza,kendini mutsuz etmeye de degmez ,hem hayatta talep ettigin hersey daima olmaz mantikli bile olsa, bir sen eksik bir ben eksik pek birsey farketmez onlar icin ama oyuncuyu olumsuz etkileyecek herseyi duzeltilicektir zamanla ben de inaniyorum:)

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hayırlısı diyelim. :D :)

Darion26 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Aliens

Aliens User

Ya Tamam, şimdi bakıyorum da ucu açık bir şey oldu. Ama ben bu zamana kadar sert çıkışma hariç asla küfür vb. Birşey yazmadım, yazmamda. :) Ahlak anlayışıma ters bir şey. O yüzden öyle şey ettim. :D
    2012-2014 oyun tarihinin en kötü zamanlarıydı. Şimdiki açıklara laf ediyorduk lakin heryer bottan geçilmiyordu. Ve hile hurdanın en çok kullanıldığı zamanlardı. Şimdi makro ve birkaç şey hariç diğer pislikler temizlendi. Umarım bu zamanlarda geçte olsa, sinir de olsak geçecektir.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Epey açık yani nereye çekilirse gider. Forumda ban almanızı istemem. :D :) Risk almamak en iyisidir. :D

17. anakin5555

anakin5555 User

hoşgeldiniz foruma yeniden forum şenlendi :)

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dogru tarih,aynen ayni donemde birakti cogu ben gibiler :D :) birde ad kisaltmasimi nedir o yazdigin kiyamete :D anlamadik:)acalim:D
    gunaydinnn forum ,guzel sicak bir gun :D hepimize hayirli olsun:)

19. Aliens

Aliens User

Onun gibi bir şey. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Aliens

Aliens User

Günaydın. Hangi konun?

21. Aliens

Aliens User

Tamam, gördüm ve cevapladım. Umarım anlayış gösterecektir.

22. Npc ve verdikleri ödüller konusunun güncel versyonu yok mu ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.