Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

Bende kafama göre keyfi ban atmadığımı söyledim bir yere çektiğim yok maalesef.

Ama sanırım chatte yaşadığınız sıkıntıdan kaynaklı olarak siz başka yere çektiniz. :)

2. kaansakal

kaansakal User

merhaba exadmin bey hoşgeldiniz bir sorum var bu üyeler kısmına girdiğimizde en sevilen/en fazla puan bölümü var sistemin nasıl çalıştığını biliyor musunuz?
    Sanırım sizi pek bir seviyorlarmış :)

3. Hayir sadece chat degil kimle konussam burada sorunlu oldugumu iddia eder gibi konusuyor tavir aliyor sonrada ben tavir alincada zeytin yagi gibi uste cikiyor oluyorum.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhaba hoşbuldum. :) Orayı tam çözemedim fakat orası karışık olarak kaldı. :D Yani eskiden bütün forumlar bir birine bağlıydı daha sonra ayrıldı. Fakat üyeler kısmında diğer forumlardan olan kullanıcılarda kaldı. :D

Sevenlerimizde vardır sevmeyenlerimizde :D :)

Herkes kendi tarafından bakınca haklıdır asıl haklı olan taraf konusu karışık bir şeydir. :)

5. Kim neye göre haklı gibi.

Herkesin bir yerde haklılık payı vardır bence ben kendimi her zaman haklı görmem.

Bir olay varsa ortada ve o olaya kim katiliyorsa herkes hak iddia etmek icin girer.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Dediğim gibi bakış açısına göre herkes haklı durumda olur. Bu konular karışık şeyler yani içine girdikçe uzar gider. :)

7. ;)

O degilde istanbul avrupaya girisler asya tarafindan girisler kapatilmis.

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi siyasete girecek ama kıyısından geçmeye çalışayım. Uygulanan iç ve dış politikalar hep yanlış olduğu için yaşananlara zemin oluşturdu.

Neyse bu konulara girmem pek hoş olmayacaktır. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Aliens

Aliens User

İyi geceler. Allâh'ım bütün uç kişiler beni mi bulur? Hakikaten bazen 'Ya sabır' demek yetmiyor.

10. Ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun.

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkürler sizede :) Aslında çok basit 2 işlem var uzatmaya gerek yok. :D

Zaten ülkeyi bu hale getiren etkenlerden birisi bu mantıktır. :) Hayırlısı neyse o olsun deyip olayları akışına bırakınca böyle oluyor. :D

12. Bu konu hakkinda pek konusmak istemediginden dedim :)

13. Aliens

Aliens User

Tam benim zihniyettensin usta. :D O iki aşamayı biliyorum ama olmuyor işte. Gün içinde zaten sinirle yükleniyorum, birde buraya stres atmaya gelip iyicene delirmek...

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konuşmasına konuşurum fakat ortam uygun değil.

Mesajın altında rapor olayı var uğraşmayın. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

burda konusmayalim bence de ,haber izleyelim,hayirlisi neyse o olsun.

16. Aliens

Aliens User

Bende hata ya. :) Vallahi konuşmak isterim seninle. :)

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zaten biraz girip çıktım :D biraz daha yazarsam farklı boyuta geçeceğim. :)

Konuşmasına konuşuruz fakat zaten aynı düşüncedeysek kısır döngüye girmiş oluruz. Farklı düşüncedekilerin bir çoğunda etkisi olmuyor. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Aliens

Aliens User

Olsun. :) Tartışma tartışmadır. Fikir alışverişi.

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tartışma ya da fikir alışverişininde kendi içinde alanları var. Yani bazı durumlarda aynı düşüncelerdekiler tartışması dönüp dolaşıp aynı yerlere gelecek böylece fikir alışverişi gibi bir şeyde zorlaşır. :D

20. Aliens

Aliens User

Tamam, vazgeçtim. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.