Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hoşbuldum
    Sanırım yok :D gifin üst üste resimlerden olduğunu düşünürsek acaba içindeki resimleri ayıklamamız mümkün olur mu ,olur ise memleketiniz olan bölümü ayıklar ve bir tarafa kopyalayıp sürekli bakarız :D

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

Yok ne konusu ? :D
    Aynı bir değişiklik yok. :)

Bazı gif programları ile gif içinde olan bütün kareleri düzenleme imkanı olabiliyor. :)

3. Hoş geldiniz :)
    Nasılsınız

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hoşbuldum teşekkürler. İyi diyelim iyi olalım. :) Siz nasılsınız ? :D

5. Sağolun bizde iyiyiz bugün termal macun değişimini de yaptık serin serin oynuyoruz :D
    Npc ve verdikleri ödüller konusu güncel değil ya gitmeden önce bir el atsaydınız :D

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İyi yapmışsınız serinlik iyidir. :) Benim kasanın her yeri delik deşik oldu. :) Yakında pert olacak. :D
    Ara sıra hareketleniyor fakat o konuda pek umudum yok.

7. Selamun Aleykum iyi geceler.

8. Kredi için bir taktik varmı ya ? Hangi sunucuda oynuyorsunuz ?
    Adına çöpçülük dediğim bir yöntem uyguluyorum hiç bir şeye sıkmıyorum sadece çöp topluyorum her cubi çöpü 500-700 bin kredi arası gelir getiriyor pet ile satınca bonus geldiği için artıyor şu soğuma süresi kanser ediyor yalnız :D 70m birikti iris almayı planlıyorum :)

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kasılarak , varsa yüksek kredi veren görevler , skylab promerium sevkiyatı , sizin o dediğini çöp toplamayı zamanında bende yaptım. :D Server'ınızda iris kaçtan gidiyor bilmiyorum ama ortalama gidiş miktarından fazla biriktirmeye çalışın. :)

10. Aliens

Aliens User

Selâmlar...

anakin5555 bunu beğendi.
  11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

A. selam hoşgeldiniz. :)

12. anakin5555

anakin5555 User

hayırlı gnler :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin ,hayirli cumalar:) huzurlu mutlu bir gun olsun :)

GREED bunu beğendi.
  14. GREED

GREED User

Size de fnm

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Rehber

Rehber Guest

Sağolun sizede hayırlı cumalar.Kapılar nasıl gidiyor :D.

16. Selamlar :)

17. Darion26

Darion26 User

@D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R Kutu toplayıp alsam kızarsın, malesef bunu denicem :/
    Siyah ve beyaza karşı bir zayıflığım var. Lav pusat içinde çok çalışcam :) :D

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

irtifa kaybediyorum :D kota dustu cokta saglikli degil net ,zar zor birer bolum yapiyorum :D nazar degdi nazar :)

19. Yoo niye kizayim ?

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :)

Yeni etkinlik parası olana hayırlı olsun. :D 120K , 200k ve 300k gibi bir şeylerden söz ediliyor. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.