Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkür ederim sizede iyi geceler :) bu arada ben görevde değilim bari exmodum filan diyin. :D :)

2. Aa siz kıyamet admin misiniz ? Vay be olmadığım 6-7 ayda büyük kayıp yaşamış forum.

3. Selamun aleyküm.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Admin'dim sonra Smod yaptılar derken komple yetkilerim alındı. :D Çok detaya girmesem iyi olabilir. :D

A.selam hoşgeldiniz.

5. Bence iyi oldu.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Benim açımdan her hangi bir sorun yok ayrıca sevinen sevinir sıfır sıkıntı. :)

7. Anladım, sanırım sizde darbecilerdendiniz, temizlemişler adeta :D Herhangi bir art niyet yok günümüze uygun ufak bi espri sadece :)

Darion26 bunu beğendi.
  8. Son zamanlarda sizin yaptıklarınızı hiç bir zaman unutmayacağım.

Çokda iyi oldu bence.

9. Beyler vega'ya sahibim ama pusat yok. Birleştirmede lava pusat yaparsam direk kullanabilir miyim yoksa normal pusat'a sahip olmam mı gerekir ?

10. Normal pusat olmadan kullanamazsın.

Darion26 bunu beğendi.
  11. Meh :(

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bazılarına göre sanırım öyle olduk. :) Sorun değil. :D

Unutulmamak iyi ya da kötü olsa bile güzel bir şey. :)

Bencede çok iyi oldu en azından kafam rahat kimseyle uğraşmam gerekmiyor. Laf anlatmaya çalışmama gerek yok. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Şöyle diyeyim sizler görevdeyken saçma sapan şekilde cevap vermeniz sonra ben size laf anlattım felan demeniz oldukça gülünçtür.

O gün yetkilerinizin alınacağını biliyordunuz inkar etmeyin millete o yüzden dalga geçer gibi cevap verdiniz.

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıkçası görevli olarak özellikle seninle uğraşmayacağım için çok mutluyum. Artık görevde olanlar uğraşsın. :D

sametonur1905 bunu beğendi.

15. Bende sizin saçma sapan şekilde bann vermelerinizden kurtulduğum için seviniyorum.

O panel elinde olmayınca ne güzel oluyor...

16. Aliens

Aliens User

Çok güldüm! :D Tövbe Estağfurullah! :D Kıyamet abi, alemsın. :D Senin yokluğunda asıl paneli olan konuşur oldu. (Bazı çok sevdiğim kışıler hariç!)

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zaten size göre her şey çok saçma oluyor. :) Sevinin :D yani eğer beni sinir edeceğinizi ya da üzüleceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. :)

Ayrıca elimizde panel filan yoktu hem olsa ne olmasa ne :)

Maalesef gerçekler bazen acı olabiliyor. :)

18. Bann nasıl atıyorsun panel yoksa ?

Haa doğru sizin kudretli sistem vardı... Üstlerinize bildiriyordunuz...

Sizi kızdırmak gibi bir amacım yok çünkü saçma sapan şekilde o gün bir çok kişi bann yedi.

Yönetiminiz saçma , gelen yenilikler saçma , bannladığınız şeyler saçma , saçma cevaplar veriyorsunuz ve hala saçma sapan şekilde gidiyor.

19. Çekirdeğimi aldım tartışmanızı okuyorum :p

Darion26 bunu beğendi.
  20. Darion26

Darion26 User

Hep böyle.. hakanın *ts si sisteme karşı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.