Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana terbiye öğretecek düzeyde oldugunu sanmıyorum nede olsa İFTİRA atarak milleti kandıran birisin.

İCRAAT İCRAAT DODGE deyip ortadan kaybolan birisin sözünün eri olsan gelirdin vs ye çıkardın karşıma millet globaldan sana yazdı dodge seni vs ye çağırıyor diye niye gitmiyorsun diye sana söylediler onlarında ss sini atsana !

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Oyyyy oyyyy :eek: :confused: yine ve yine o_O :D

3. nasilsiniz :p

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben idare ediyorumda buralar pek iyi durumda değil. :p Siz nasılsınız ? :D

5. Hocam izleyin izleyin bunu yakında videosunda çekecez klanca hainlere gerekeni uygulayacaz. Çıldırıyordur simdi ekran basinda...

Bunu vsde patlerken inadına videoya koydurrmaz miyim ?

6. durumlar her zaman karisiyoru :p Bende iyiyim iste zeus gununu bekliyorum :) Zeus gununde anahtarlara indirim geliyomuydu hic dikkat ettiniz mi :D

7. Kendi hakaretlerinin ssını niye almıyorsun ?

Tabii burada klavye komandolugu yaparsın anca.

8. Millet senden rahatsız asil be.

Forumda ben bir sey yapıyorsam bir haklılık payı olduguna inandığım icin yapıyorumdur.

Kimseyle ben bos yere münakaşaya girmem.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.

9. Klavye komandosu seyir asana diyorsun karşıma çıkacak yüreğin yok senin sen git Mert'e Kemal'e canları az ken kamuyu boz ben gelince kac zaten.

Ama canları fullken port kuşu oluyorsun ya video dahi attılar inkar etme simdi gözlerimle gordum darkmene vs de patladın kendini yırtıp durdun buralarda.

10. Sen yarin vs ye gel karşıma sonra benden seyir iste...

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yorum yapmayacağım fakat merhaba de katıl muhabbete konusunda karşılıklı tartışıyorsunuz. :)

Forumda rutin bir duruma geldi. :D Genelde önce gelir yani bu tür bir şey çıkacaksa 1-2 gün önceden anahtara indirim gelebilir. :)

12. oyunda degilim bordo klavyeli seni.

Yok bu arkadasin benim nefes aldığım ortamda bulunmasını istemiyorum milletin hava sahasını ihlal ediyorda...

13. oooof of yine olaylar olaylar :D Ingilizce klavye yuzunden yine ban aldim ve supporta yazmak istemiyorum artik :( Neyse yarin da gelse olur artik gelsinde :D

Dip Not:
    Hakan. Sakin. Ol.

14. Benim arkamdan ettigin iftiraları haksız suçlamaları ve yalanlarında milleti sırf güç icin kendi safına çekmeye çalıştığınıda buraya koysana !

İyi davrandık tepemize çıktın senin suyun kaynadı uzay...

Hadi git kakaolu sudunu iç yat uyu bakalım sizinkilerede soylemek lazim MİW dinlemeyi ve Pc yi yasaklansınlar sana...

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Biz bir şey diyemeyiz. :)

Olaylar hiç bitmiyor aslında. :) Gerçekten bazen sıkıntılı olabiliyor. :)

Ben görevde değilim zaten olsam ortam daha farklı olurdu. :D :) Yorum yapmasam daha iyi olabilir. :)

16. Siz gorevde olsanızda olmasınızda bann Yesemde yemesemde umurumda degil sadece tek sey var aklimda bu klavye komandosuna gereken cezayı vermek...

Kendi kalanımda ki adamları kandırmaya çalışmış Hakan sizi sattı vs demis yalana bak ben satsam arkadaşları kasmazdim.

17. Kaçmak ?

Resim albümünde ki yaptıklarını unutuyorsun galiba...

Bende giriyorum ama yoksun uzay 3 gun seni vs ye cagirdim gelmedin üstüne chatten boyle beklersin yazdin.

Tabletten yazıyorum oto sözlük acik.

18. Yarin saat 11.30 da 4-4 tasa gel sana tek diyecegim bu gelmezsen fotonuda alıp buraya koyacam burayada yazıyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2016
  19. Görürsün

20. İcraat icraat diye bağırıp gelmediğinin kanıtı...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.