Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Kokusu büyüleyici iki mucizevi çiçek! Haklısın, soğanını alacağım. :D

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Şunu farkettim ki, chrome ile alakalı değil.
    Dediğim kombinasyonu yapınca, masaüstünde falan da yapabilirsiniz, ekran yan dönüyor.Sadece ekran değil, mouse falan da yan olarak hareket ettirmeniz gerekiyor :D

3. Aliens

Aliens User

Amanın! Bende denedim! Korkunç bu! :D

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

benim gr calismiyor belkide ,denedim herturlu kimildamiyor bile :D win 7 bu gerci belki digerleri farkli :)

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Hmm olabilir.Ben windows 10 kullanıyorum.

6. Aliens

Aliens User

Bende Windows 10. Dediğin bende çalıştı. Ve gerçekten sen demeden hatayla yapmış olsaydım kalp krizi geçirirdim. :D

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

İlk 5 saniyeki aksiyon, gerilim,korku.Hissettiklerimi anlatabilsem İMDB 9.0lık film der :)

8. Aliens

Aliens User

Ahahaha. Ben bir kere bilmeden ekran çözünürlüğünü değiştirdim. Birde ekran gama değerini artırdım. Yemin ederim o an ağlayacaktım. :D Ekran bir şeye benzemiyor, birde renkler soldu. :D Sonradan geri al seçeneğini görünce ensemdeki yanma gitti. :D Seni ondan çok iyi anlıyorum. :D

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam tamam windows 10 kurulu pc leriniz anladim :D

10. Aliens

Aliens User

Emin ol kurduğum güne ve aklıma her PC açışımda lanetler okuyorum. :D Kimsenin almadığı sorunları alıyorum. :D Artık mavi ekran sorunu bitti, kırmızı-siyah ekran sorunu başladı. :D

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Ayıptır söylemesi bilgisayarımın işletim sistemi birkaç yüz lira :)

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben ondan kurmadim once guncellemeleri bitsin duzelsin diye bekledim :D yeni cikinca hep sorunlar olur:rolleyes:
    sizin herzamanki mutevaziliginiz beni hep gulumsetiyor zaten :D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  13. Merhaba forum herkese iyi akşamlar iyi oyunlar :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi aksamlar,sanada , hosgeldin :)

15. nasılsınız iyimisiniz :) spor antremanları dolayısıyla bugünlerde foruma giremiyorum :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Mütevazilik, aslında evet ben yaptım demek yerine, başkalarına kendini övdürtmektir.
    Ben düz övüyorum, dolandırmadan :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Aliens

Aliens User

Aaa, ne kadar da kabayım. :) Selamlar... Herkese hayırlı geceler dilerim. Ve Hicri takvime göre Cuma geceniz mübarek olsun.
    Hoş geldin. Teşekkür ederim, size de iyi geceler, iyi oyunlar.

18. teşekkürler

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zaten siz demiyorsunuz ben diyorum mutevazisiniz diye :D alcakgonullu ,kendini ovmeyen falan manasinda :D:rolleyes:
    ahh aklim gitti,yetkin evet pek aklima yatmadi hem niye bozuntuya veriyorsunuz :D kimse gormemisti :D:D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  20. GÖÇEBE ben anlayacağımı anladım. O kelimeden rahatsız olmamak ayrı bir olaydır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.