Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anladım ama şu rüzgar yeme esprisi süperdi :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

beni sinirlendirmeyin cok sakinim simdi deerdi hep ,bugunde hep ovguler yagdirdim ama sabah gelip gorunce yuz ifadesini gercekten merak ediyorum :D sormadin ,sade soru olsa iyi di ovgu kismi ve yakistirma hele tam bir felaket oldu bilemiyorum :D sabah nasil uyandiginla alakali gerisi :D (dur rica edelim ) lutfen banlamasin ,sadece masum bir merakti onlarinki :D

****YOLDAŞ****[CH€] ve Aliens bunu beğendi.
  3. Aliens

Aliens User

Şuan varya karnım ağrıyor gülmekten. :D Sabahki tepkisi: Ban! Ban! Ban! Herkese BAN!!! :mad::cool:
    Hayattan soğuttun beni giderli... :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hahah gun boyu ban, soru sorana ban ,hemde bann olanindan :D yarin girmiyoruz evettt :D

****YOLDAŞ****[CH€] ve Aliens bunu beğendi.
  5. bakalım yarın görücek birde açıyorum forumu yasaklandınız :)
    yarın neler olucak hep birlikte görücez :) rahatlamak için duyurular kısmından bir duyuru atar serfice ve yoldaşı ben banladım ben ben diye :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Aliens

Aliens User

AAHAHAHAHA! Aynen. :D Uçana BANN, kaçana BANN! :D Hatta artık o sinirle kendi kalınca bir tek GÖÇEBE BANNN!!! Bile yapabilir. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecenki gibi bir uyumaya gittim neler yaptiniz oyle diye baslayacak soze :D off:D:D kulaklari cinlasin :D
    gocene ban :D aynen :D off serfric in de kulaklari cinlasin guldurdu bizi ya :D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  8. ardından ama ben sizi kaç kere uyarıyorum böyle olmuyor lafıyla devam eder :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Ama süperdi bide espriyi sen yaptın :D Rüzgar yemek başarı ister :p

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

Ahahaha. :D Bugün çok güldüm, yarın göçebe ifademi alacak. :D (APOLLO18) BANNN! Ahahaha banladım ki seni! diyecek. :D

11. sende büyük harf kullanmaktan ban yicen hahah :)

12. Aliens

Aliens User

Şapşik her saniye rüzgar yiyoruz zaten. :D Yemeyen ölüyor. :O
    Bir başka üye de soru sordun BANNN! :D

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bosver toplu bann :D sonra yanliz kim ovcek onu :D

Aliens ve ****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  14. :eek::eek: Bir espri daha :D Zaten kimse takmıyor :D Herkes ban peşinde :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Aliens

Aliens User

Doğru dersin. :D Artık ban süresinde biriktiririz. :D Ban açılınca bir yükleniriz... Aşırı yüksek doz övgüden vefat... :D
    Off, sonunda beni de kendine benzettin giderli. Seni döveceğim! :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O kadarını bilemem. :) Yardımcı olmak için yetki şart değil tabi ki. :D Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. :)

Teşekkür ederim. :) Kazasız belasız bir taşınalım zamanla ayarlanır sanırım. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. konuyu bilmiyor isen gocebenın konusuna gec serfıcenın ssordugu soruya bak :)
    ölüm sebebı agır dozda övgüden :) bu seferde polisden ban yeriz :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ruzgar nasil yenir ? :cool:
    gecmis olsun pardon :) gocebe nin konuya sende baksana bas agrin hemen gecer ::D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  19. Herkese iyi geceler, ben çıkayım baş ağrısı artmasın :) @(APOLLO18) Merak etme kesinlikle rüzgar yemeyecem :D Zaten yiyemem :p

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Gördüm bile :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.