Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sizce göçebe yarın bize ne yapar :) göcebenın koşuna bakın ve bize neler yapar siz eski admın olarak cevap verın :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Aliens

Aliens User

Ahahah. Haklısın sanırım. :D
    Heh, günün anlam ve önemini belirten harika bir soru geldi Errordan. :D Hada, camdan atlayalım. :D
    İyi geceler. :D Gözüme görünme. :D Sabah göçebeden feci geleceğim üzerine. :D
    Aynen. :D
    Bence bizi çiğ çiğ yer. :D Kemiklerimizi de köpeklere verir. :D

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sanada iyi geceler ve hepinize :)

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir şey olacağını sanmıyorum. :) :D

Eve taşınıp yerleşme filan biraz tamamlanınca nakil mi taşıma neyse interneti öyle yaptıracağım artık. :D

5. gündüz geliyor bizi banlıyor rahat edemiyor gece uykudan yoldaşa ban errora ban apollo ban serfıce 2 kere ban :)
    ben pek emin değilim :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. nereye gidiyorsun daha göçebeyi beklıcektık :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

Bence bizi çiğ çiğ yer. :D Kemiklerimizi de köpeklere verir. :D
    O ne oluyor?
    Ahahaha. :D

8. bakalım gorucez :)
    birde bakıyoruz göçebe diyor ben bayanım ben o an gülme krızınden giderim :) hepimiz ters köşe oluruz :)

Son düzenlenen: 3 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. SLASH

SLASH Guest

iyi geceler :)

Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim, tebdili kıyafetle Kuşlar Çarşısı'nı gezer. Burada, avcılar avladıkları kuşları, tuzakçılar yakaladıkları maharetli, eğitimli, güzelim kuşları satıyorlar. Bir ara gözü kekliklere ilişir Padişahın. Bir grup kekliğin üzerindeki varakta, " tane işi satış fiyatı 1 altın " yazıyor. Hemen yanı başlarında asılı, adeta altın kafes içinde bir keklik daha var ki, fiyatı; 300 altın. Padişahın gözü 300 altınlık kekliğe takılır.
    " Hayırdır " der satıcıya; bunun diğerlerinden ne farkı var ki, bunlar 1 altın, bu 300 altın?
    Satıcı, " bu keklik özel eğitimli, çok güzel ötüyor, ötmesi bir yana bunun ötüşünü duyan ne kadar keklik varsa hepsi onun etrafına doluşuyor. Tabii bu arada avcılar da o etrafa doluşan keklikleri daha rahat avlıyorlar " der.
    " Satın alıyorum " der Padişah..
    "Al sana 500 altın..."
    Parayı verir ve hemen oracıkta kekliğin kafasını keser.
    Adam şaşırıp, " Ne yaptınız, en maharetli kekliğin kafasını koparttınız, yazık değil mi? " diye dövünürken;
    Padişah gürler: " Kendi soyuna ihanet edenin akıbeti er geç ölümdür.. "

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bekleyip göreceğiz. :D

Şu andaki adresten taşınacağım yeni adrese nakil mi taşıma mı ne yapılması gerekiyor. :)

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bekleyip göreceğiz. :D

Şu andaki adresten taşınacağım yeni adrese nakil mi taşıma mı ne yapılması gerekiyor. :)

12. hayırlısı :) fazla atmasa bari :)

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O kadarını bilemiyorum. :)

14. :)

15. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı bir Pazar günü dilerim.

Aliens ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin forum, sizede hayirli pazarlar ,gununuz guzel olsun :)

Rehber bunu beğendi.
  17. Rehber

Rehber Guest

Günaydın,hoşgeldiniz,kapılar nasıl gidiyor bu arada :D.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosbuldum :) sekteye ugradi kapilar ,goze geldi :)kis uykusu gibi bir suredir ,dun ilk krislere kadaar yaptim ilerlemiyor,acilma turlarindayim :rolleyes: o moda gecmem lazim acil, cok mola verdim :D

19. Rehber

Rehber Guest

Yakında katlayıcılar gelmeye başladımı,sizde eski formunuza dönersiniz :):):).

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

arada mola iyi geliyor hergun ayni bunaltiyor , kis geliyor ,guclendiricileri kusanmak lazim ,biraz daha ilham gelsin bekliyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.