Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

Sizde şu an mermide boldur,oynadığınız serverde ortalık karışacak demektir:D.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mermi dolu varyemez im ben :D anca kapilarda kullaniyorum, tr1 serverim, giderli resim atmisti bakin isterseniz aslinda bana ihtiyaclari yok, butun gun savasiyorlar :D

3. Aliens

Aliens User

Sizlere de hayırlı pazarlar efendim. :) Nasılsınız? Daha sık görmek isteriz sizi.
    Ahahaha. Paslandın mı sen? :D Bak, bek arada onar kapı yaparak egzersiz yapıyorum. :D Sana da öneririm. :D İyi geliyor. :D Birde arada haritalara çık ve ne mermin varsa savaş. :D O çok iyi geliyor. :D

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Siz öyle diyorsanız, olmasın o zaman adminim :)
    Konuya girdim herkes göçebe diyor.Bir baktım ben şok :)
    Hayır atacam hepinizi forumdan ama geriye adam kalmayacak diye atamıyorum da :)Ama hepinizi yazdım bir kenara.Gülenleri daha fazla yazdım hepinizle görüşcez.
    Hem ayrıca ben öyle biri miyim?Herkese bann mı atıyorum?Sadece gerekli yerlerde gerekli kişilere atıyorum vallahi günahımı alıyorsunuz, yine sinirlendim bakın yine bann atasım geldi :)

5. Aliens

Aliens User

Tehdit he? :D Ah, bende şimdi güzel bir ziyafet sofrası hazırlayayıp Göçebe'nin adresi öğrenip kargoyla yollasam diyordum. :) Tüh, ban yersem yollayamam. :( Neyse, oturur kendim yerim o zaman. :D

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Şey şey anlaşabiliriz attım gibi gösterip atmam falan durun yemeyin yemekleri hemen :D

Rehber ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

Ah, Ah! Bademli, fıstıklı yasemin iç pilav, Fesleğenli ve reyhanlı delüks salata, Sarımsaklı köz patlıcan salatası, Kuzu sarma, Ege usulü, koruk ekşili yaprak sarma ve tatlı olarakta Erzurum usulü kadayıf dolması vardı. :( Bunları bitirmek zor olacak. :(

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Prensiplerim gereği ot ve salata yemediğimi göz önünde bulundurursak eğer, sanırım sizi bannlayabilirim :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Aliens

Aliens User

Kuzu sarma? :D Tatlı da çok güzeldir. :D Siz bilirsiniz. :D

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Beni bir kuzu sarma ile kandıramazsınız :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Ca kebabı, Acılı adana ve Afyon sucuğu (okulum Afyon'da) ızgara? :D

12. Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ dünkü şaka için özür dilerim.

GREED ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ahh bizim kiymetli anlayisli Gocebe modumuz gelmis :)ben hep soyledim susun yapmayin dedim zaten :):cool: hosgelmis sefalar getirmissiniz:)

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Buradan bakınca gözüküyor neyin ne olduğu :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben masumum tek tek okumadiginizi saniyorum :) ama cok andik gulmekten yas geldi gozlerimizden yani gulmemize sebep oldunuz Allahta sizi guldursun:)

16. ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

as hosgeldin :) dur sakinlestiriyoruz ,gaz verme ,dunu unutmak lazim, konu degiselim:D

18. Sakin değil mi :D Ban listesi elinde hazır belki banlanırlar :p

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. Aleykum selam. Son yazdığımı okudun mu?

20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok arada deginiyor konuya ,cok taze daha , birkac sayfa daha arttiralim , gozden irak gonulden irak :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.