Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayır, okumayıda pek düşünmüyorum.
    Acısı taze biraz konuyu tatlandıralım, bu sefer sen kahve, çay ısmarla lokum ve simitler benden :D:)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Yazabileceğimin en iyisi oydu. Madem küs kalmak istiyorsun susmaktan başka bir şey yapamam.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Valla o kadar dedikodumu yapmışsınız ki 363. sayfada bıraktım sizi 369. sayfadaydı konu sabahleyin.Irak iran anlamam biraz suyuma gidin siz :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Modum suyunuz hazır :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sadece fikrimi soyleyim soran olmadi diyebilirsiniz ama ,serfric & giderli bazen insan sakayi abartir, bazen cok ustune gider ,bazen esnek degilizdir, abartili tepki veririz ,bazen uzatiriz,ofkemiz gecmez v.b ,tabiki dost isek ozur dilemek erdem,buyukluk= affetmekte buyukluktur , kisacasi huzursuz oluyorum barisin :D
    ama olmuyorki, butun lafi ben yedim onlara bisey kalmadi ki :oops:, nerde aksam kikir kikir gulenler hani nerde :cool::D

6. Yakında huzura kavuşursun Error :) Al bir çay rahatla;
    Yanınada albir simit :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Şaka olduğu için fazla sorun etmez sandım ama arkadaş pembe konusunda çok hassasmış. Ne zaman barışmak isterse o zaman barışırız.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

enfes cayda tam tavsan kani olmus :D tesekkurler:rolleyes:

9. Suyuna gidenin sonu;

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Ne kanı anlamam ama çay çaydır :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hakkat laf gelisi diyoruz ama tavsan kani koyu mu olur, neden benzetmisler:confused: ,hem igrenc :confused: tavsani kestik iciyoruz :D
    sakiz olmaz bastaki kelimede sondaki de ayni olcak :D radar, ada gibi :D

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

Kesin bir şey demedim sadece tahminimi yazmıştım. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir gitmisim herkes susmus ,sanki ben cok konusuyorum gibi hissettim :D
    merhaba ,sizede iyi geceler:)

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkür ederim. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. İyi geceler forum :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hoşgeldiniz sizede iyi geceler. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Hoşbuldum :) Aegis Sandstorm kullanayım dedim, tasarımı güzelmiş :) Neon ışığı var :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosgeldin :)uyumlu olmussunuzdur nikle bir :rolleyes:

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tasarımlarda görsellikten çok özellik aradığım için beni pek ilgilendirmiyorlar. :D :)

20. SLASH

SLASH Guest

İyi akşamlar :)

“Satılık Köpek Yavruları” ilanının hemen altında küçük bir çocuğun başı gözüktü ve çocuk dükkan sahibine sordu :
    – “Köpek yavrularını kaça satıyorsunuz?”
    Dükkan sahibi :
    – “30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları” dedi.
    – “Benim 2 dolar 37 sentim var” dedi çocuk.
    – “Bir bakabilir miyim yavrulara“
    Dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve köpek kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktı. Yavrulardan biri arkadan geliyordu. Küçük çocuk yürümekte zorluk çeken sakat yavruyu işaret edip sordu:
    – “Bunun nesi var?”
    Dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve hep sakat kalacağını açıkladı.
    Küçük çocuk heyecanlanmıştı.
    – “Ben bu yavruyu satın almak istiyorum.”
    Dükkan sahibi:
    – “Hayır o yavruyu satın alman gerekmiyor. Eğer gerçekten istiyorsan o yavruyu sana bedava veririm”
    Küçük çocuk birden sinirlendi. Dükkan sahibinin gözlerinin içine dik dik bakarak:
    – “Onu bana vermenizi istemiyorum. O da diğer yavrular kadar değerli ve ben fiyatını tam olarak ödeyeceğim. Aslında şimdi size 2 dolar 37 cent vereceğim ve geri kalanını ayda 50 cent ödeyerek tamamlayacağım.”
    Dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı:
    – “Bu köpeği gerçekten satın almak istediğini sanmıyorum. Bu yavru hiçbir zaman diğer yavrular gibi koşup, zıplayamayacak ve seninle oynayamayacak.”
    Bunun üzerine küçük çocuk eğildi, pantolonunu sıvadı ve büyük bir metal parçasıyla desteklediği sakat bacağını dükkan sahibine gösterip, tatlı bir sesle:
    – “Ben de çok iyi koşamıyorum ve bu yavrunun kendisini çok iyi anlayacak bir sahibe gereksinimi var” dedi.

İşin Türkçesi, herkesin asıl ihtiyacı " kendisini anlayan birilerinin olması " :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.