Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kirmizi tortuya hangisi yakisir : ? blaze spec pet tasarimi mi blaze pusat pet tasari mi mi ? yardim alayim lutfen :)
    olmaz ama kurban kesmek az bir kismini alip cogunu dagitmak icindir ,amacina uygun yapilmadigi icin artik ben onaylamiyorum :D gecim skıntısı olan zaten kesmemelidir.
    saimon istila ama genel bir etkinlik bize ozel degil 4 gunlluk ,ustelik son okul aciliyor cunku beklenir idi.eskiden boyle idi bilirsiniz.:)
    acaba nedir nedir :D

2. İşte biraz tahmin yürüt ne olabilir bu espri :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Geçim sıkıntısı derken normal geçimini sağlamak değil şimdi Türkiye'de ne kadar aile her hafta evine 1 kilo filan et alabiliyor ? :D

Resmi bir çok bayram'da yapıyorlar ayrıca hem saimon istilası bayrama denk geldiğine göre bir de kurban bayramı için çift etkinlik yapmazlar. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

herkes kendine musluman lafi burdan geliyor ozaman :D birde isin ozu olarak herkes kendine kessin seklinde bir aciklama yapilmali ohalde:)
    peki yapmasinlar :)ama yapiliyordu gibi hatirliyorum 3 cesit kutu bile cikiyordu haritada gibi v.b
    korkunc otesi 40 + 43 soguk espirini izledim nasil dusunebilirim ben simdi :eek::confused:

5. O zaman söyleyebilirim. Sadece bu mesajı cevapla sonraki postta yazarım :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cevapliyorum :D

7. :D:D Hobbylerimin(Hobilerimin) arasında müzik dinlemek var :eek:o_O:cool::D:D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

pufff :eek: cozmem imkansizdi:D

9. Bende çözemezdim ama videoda gördüm :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi yorum yapmasına yaparım ama ortam kaldırmaz ve uygun değil. :D :)

Her hangi bir etkinlik olmadığı zaman yapabiliyorlar bazen yapılmayabiliyor. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu soguk espiriden sonra halim hic kalmadi :D iptal:p

12. Okullar başlamadan birkaç espri yapmaya başlıyorum :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

diyorsunki millet okula bezmis baslasin :D
    tamam :) anliyorum ben sizi :)

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman sorun yok. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar,bayram nasıl geçiyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Dün ben çıkınca yazmışsın. Malesef oyuna artık giremiyecem çünkü internet sınırlandı.

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin herkese huzurlu bir gun olsun:)
    geciyor modum 3.gun oldu bile:) burda her yer dolu son tatili hinca hinc yasayalim modunda herkes adim atmayi birakin disari cikan nefes alamiyor:D idare ediyoruz:rolleyes:

Rehber bunu beğendi.
  18. Günaydın forum :)
    @ÈrroR_™ bugün oyuna girebilirmisin? Yeni bir bug keşfettim tamamen eğlenceye dayalı :) Resim albümüne attım çok güzel :D Sadece wız roketin varsa yapabiliriz. Ama bende wiz yok :(:(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gunaydin hayatin olmus bug :D gordugun her kucirbiyumu bug mu sandin yoksa:D cok kisa burdayim :D

20. Yani oyundamısın şuan :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.