Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hızlı hareket ettiğim için mi geç kalıyordunuz ? :D Mutlu son desenize :) :D

İdare etmeye çalışıyorum sen nasılsın ? :) Dün görüştüm sanırım pürüz giderilmiş şimdi işte macera başlayacak. :D :)

Umarım öyle olur. :D

2. valla bendede 260 bın urı var o kadar :) x2 gelırse bıraz cubı keser 400 e tamamlar dongu yaparım anca :)
    bence umutlanıp cıkmamasından çok suprız şeklinde çıkması bence daha güzel :)
    :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet pesinizden geleyim diye harap oluyorum :D
    kiyamet konu acmis sende gel :D bir hosgeldine :D
    suprizler uymuyor ben bekledimmi gelmiyor supriz oldumu ben online olamiyorum bir terslik var:D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

:confused: :eek: o_O ;) :cool:

Çok eski bir alışkanlık yani eskiden görev yaptığım başka forumlarda hızlı forum takibine alıştım. Tabi ki 4 yıl kadar burada görev yapınca aynı alışkanlık devam ediyor. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Bende iyiyim. :D Aslında pek değil. :D Bazı hesap işleri beni epey çıldırttı. :D Ciddi misin? Çözülmesine sevindim. :D Diyorsun ki asıl şimdi ayvayı yedim. :D

6. emoji savaşları loading :);):(:mad::confused::cool::p:D:eek::oops::rolleyes:o_O
    konunun ismi nedir :) ve nerde :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tabiki siz yazin % 90 ayni fikirde olsamda % 10 luk ayrilik yakaladim mi yazmakta buyuk keyif:D hata buldummu hele daha bi keyf:D
    benim yazdiklarim bildiri gelmiyor mu iste orda:D

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Umarım sende halledersin. :) Evet , ben bir taraftan seviniyorum diğer taraftan efkar basıyor. :D Aynen öyle bütün işler bana kaldı gibi bir duruma geldim. :D :)

emoji savaşı değil genelde sık kullandıklarımı bu sefer bir arada kullandım. :D :)

İmkanlar dahilinde buralardayım merak etmeyin. :) Sıkıntı yok :D Pek hatamı yakalayacağınızı sanmıyorum ama bir umut işte :p :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. buldum :)
    :) öyle olsun bakalım :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dun sanirim yakalamistim :D:D umut tukenmez bende:D :p

11. Aliens

Aliens User

Ahahaha. :D Efkarlı kıyamet abi. :D Ama cidden senin durumunu düşünüyorum da buradan içim şişti. :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir ben kaldim konu acmayan bu saatten sonrada komik geliyor :D tum konular benim zaten :p icini dokmek isteyen falan olur mazallah ,acmayacagim :D:rolleyes:

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Oldu bile :) yapacak bir şey yok. :D

Hangi konuda ya da neyle ilgiliydi ? :D :)

Efkar , sıkıntı , stres artık ne denirse :) :D Bir şekilde şişe mişe halledeceğim mecburen. :eek: o_O

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hani sorunun devamini okumadan cevap yazmissiniz ya :D

forum coktu :D veb sitesi sorun yasiyor diyor :D

Son düzenlenen: 22 Eylül 2016
  15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sanırım o hatadan daha çok gözden kaçma veya dalgınlık denebilir. :) :D

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forum coktu dayanamadi bize:D veb site sorun diyor mesajimda birbirine girmis bu arada:D

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bende mesaj yolluyorum gitmiş gibi yapıyor bir değişiklik yok. :D :) Geçici bir durumdu sanırım düzeldi. :)

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet kitledik forumu hep bizim yuzumuzden :D

19. Aliens

Aliens User

'Al gırdın, gırdın. Al!' geldi bir an aklıma. :D:D:D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D bize dayanamiyorsa ben napayim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.