Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sanırım foruma takviye lazım. :D :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bizde hic suc yok yani :D firsat vermiyoruz ki millete bir cene bir cene :D

3. Aliens

Aliens User

Beş dakika daha geç doğsaymışız sadece çene olacakmışız. :D Zaten şuan oyunun neresini tutsan elinde kalıyor. :D Bir sağlam forum var, onuda kaybetmeyelim. :D

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende giderli gibi yapayim simdi en buyuk rakibim kiyamet :D:D hep ayni konulara ayni anda sanki farkli birsey yaziyormus gibi aslinda ayni cevaplari veriyoruz. sistemin beyni karisiyor yani :D:D
    gol 2 olley:D:D

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yoğun bir trafik yaşanıyor ve son gelen bilgilere göre zincirleme mesaj kazası yaşanmış :D :p

Saniyeler bile önemli kim bilir ne olurdu. :D :)

6. Aliens

Aliens User

Vallahi çok şey olurdu ama neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. :D Bu halde bile böyleysek ötekinde aman Allah'ım! :D:D:D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:) egleniyoruz iste:) hem modlar azcik dinlensin sorun olursa rapor ederiz zaten:D ama sunu kabul etmek lazim dikkat bende daha fazla:D

8. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Yeter Yeter :D

Eskişehire gidiyoruz yine :(

9. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Üzüldüm şimdi :D Neyse sağlık olsun :) En yakın zamanda sıramızın gelmesi ümidi ile :))

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben hayal bile edemiyorum. :D :)

Orası ayrı konu tabi ki :) O yönde pek sıkıntı yok gibi gözüküyor. :D Eskiden başlama ve bitiş tarihleri normal tarih olarak yazıyordu. Yani komple mesajı incelemedim. :)

Yetsin bakalım. :) :D

Eğitim şart. :p :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Bu mükemmel üçlüyü kimler seviyor? :D Asla eksik etmediğim üçleme. :D Kapı yaparken ve forumdayken ayrı bir güzel. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hemde yarim yagli :D biskuvide proteinli :Dsagliga da dikkat ediyoruz yani :D:rolleyes:

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hep reklam kokan hareketler bunlar. :p :confused: :eek: o_O Ben daha çok kahve tercih ediyorum. :cool:

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen bende sutte nedir :eek: :D:D aksamlari belki ayran olabilir :D

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bu arada 11 dk. önce Forum generali oldum. :D Eski görevli hesabım " Yaşayan forum efsanesi " :cool: nerden nereyee :eek: o_O

16. Aliens

Aliens User

Tabii ki. :D Harika formumu korumam gerek öyle değil mi? :cool:
    Kahve benimde biricik aşkım (her türlüsünü severim şekersiz ve sert olduğu sürece) ama bunlardan da vazgeçemem. :D

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok yari tanri olmussunuz:D efsanesiniz zaten :D ama oda olur kisa zamanda:D
    yok cok zayifsin forma ihtiyacin yok azcik kilo alman lazim:D

18. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Malesef şart :D

Çok sıkılıyom :D İnternet yok yarın Laptobu götürsem mi götürmesem mi kararsızım :D

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben daha çok pratik olduğu için mecburen 2+1 ya da 3+1 tercih ediyorum. :) :D

Gelen bildirimde Forum generali yazıyor. :) :D Teşekkürler. :)

Sadece okul anlamında değil her anlamda ve her alanda. :cool: :)

O kadarını bilemiyorum kararı siz verin. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

o biiraz geriden gidiyor :D generaldiniz bayadir mazallah hem:eek: iyi oldu boylesi:D:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.