Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Türk kahvesi, espresso, Latte, ve mocha çok severim. :D Tabii ki frappeyide unutmamak gerek. :D 3+1 içersem kusarım. O,o

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mocha ama gercek mocha olcak oyle 3 u bir arada felan degil :D en favorimdir:)

3. Aliens

Aliens User

Tabii ki gerçeği olacak. :D Hazırını otursun yapanlar içsin. :D AAA! En önemlisini unuttum! Filitre kahve aşığıyım!!!

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fitre makinada var orjinal mocha yapanda da var ama kahvesi onemli yurt disindan getirtebilirsen ne ala yoksa olmuyor guzel denedim:cool:

5. Aliens

Aliens User

Afrika, Brezilya ve Endonezya kahvesi kullanıyorum. :cool:

6. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

O elbette ama sadece okul anlamında gereksiz :D

Veremiyorum :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok orda tanidiklarim yok henuz :D almanya yada fransa olabilir anca:D:D oda getirirlerse :confused:

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi farkettim. :D İşte geriden geldiği için bize yetişemiyor sonra ne oldu ? o_O Forum çöktü. :eek: :cool:

Bilgisayarı açıyorum sonra biraz su koyuyorum kaynasın diye derken 10 dk kadar pc'de bir iki şeye bakıyorum. Hemen hemen her gece Türk kahvesi yapmakla uğraşamam. :D

Hepsini yeri ayrı ayrı :) ama bizde maalesef doğru düzgün hiç bir alanda eğitim yok. :D

O zaman iki parça kağıda götüreyim ve götürmeyeyim yazıp katlayın. Ama yazıları , şekli vb. belli olmayacak şekilde katlayıp bir tanesini seçin hangisi çıkarsa :D :)

9. Aliens

Aliens User

Makinamızı zaten Almanya'dan teyzem getirdi. :D İsveç'den çikolatalar geliyor. :D İnan İsveç çikolatası Alman çikolatasına trilyon basar. :D

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Snickers mı geliyor ? :) Tabi ki orjinali mi bir de öyle bir durum var. :D

11. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

İşte öyle olduğu için gereksiz :D

uzun iş :D :D götüreyim en iyisi arkadaşa bırakırım oraya gidince takılırım :D

12. Aliens

Aliens User

Bizde gelenektir. :D Günde 3 kez bakır cezvede türk kahvesi yapılır. :D An aşağı 2. :D Yorgunluktan gebersekte mutlaka yapılır. :D Yanına da soda. :D
    Orijinal tabii ki. :D Yoksa yemem. :D

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

isvec biskuvisi olsada yesek simdi:D.hele cukulataları of of :rolleyes: ne sanssiziz ya bizde anca damak var en guzeli:confused:

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hiç olmazsa ülkenin durumunu düşünemiyorum. :D :)

O zaman mutlu son. :p :D

Ben sürekli içmem yani saat 9-10 arası bir kupa yetiyor. :D Yoksa normal zamanda güzel yapılmış bir Türk kahvesi her zaman tercihimdir. o_O Genelde kahve yanında lokum sanırım daha çok tercih ediliyor. :)

Bu arada Matrax dinliyorum ama canlı yayın mı bant mı henüz teşhis koyamadım. :D

Piyasada çakmaları çok dikkat etmek gerekiyor. :)

15. Aliens

Aliens User

Çakması gelemez çünkü oradan akrabalarım özellikle en kalitelilerini getiriyor. :D Lokum tabii ki gidiyor. :D Ama Soda çok severim. :D Hele çok yediğim ve mide fesatı geçirdiğim zamanlar çok hoş oluyor. :D

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman sorun yok. :) Ama dikkat etmek gerekiyor. :D Soda değişik bir şey denemek lazım. :)

17. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Şu an pek iyi olduğu söylenemez :D

:))

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zaten pek iyi durumda değil ama ya hiç bir şekilde eğitim imkanı olmazsa ne halde olur ? :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi geceler hadi guzel uyuyun :D:)

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkürler sizede iyi geceler iyi uykular. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.