Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Gerçekten OHA! :D 5000 ganimet anahtarını 600 TL'ye satıyorlar. :D Onu alacağıma üstüne bir o kadar daha koyar gemiyi helix günü Uridium çekerek fullerim. :D Bu Almanlar aklını kaçırmış olmalı. :D:D:D

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nerde o 600 tl oyle rakammi var burda:D

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Ben varken diğer görevliler teferruattır :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Gir teste bak. :D Bunlar gerçekten uçmuşlar. :D Kim alır o kadar Uridiuma. :D Maske belki alınır çünkü Herkül ve Havoc veriyor ama yeşil ganimet almak ahmaklık olur. :D

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hahaha bu cok iyidi :D :)
    saka yapmislardir :D

6. Aliens

Aliens User

Ne şakası? :D Gerçek bunlar. :D 600 TL nesnelerde mi görecektik? :D Yakında 1.000 TL karşılığı paketler getirirler. :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence onu para ile alamasinlar ,cabalayip edinsinler diye pahali yapmislar:D ben hep iyimser yonden dusunmeye devam edecegim:rolleyes:

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba Arkadaşlar bu gün nasılız her şey yolundamı?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Aliens

Aliens User

Vallahi ne amaçla olsun, bu kadar uçuk fiyat olmamalıydı. Ama yinede pembe kutular avantajlı. Çünkü Kappa ve Zeta'dan kurtarabilir. Buda çok büyük bir avantaj.
    Merhaba adminim. Çok şükür hamd olsun. Nefes alıyoruz ve sizlerleyiz. Siz nasılsınız inşallah? Ayrıca hayırlı cumalar.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyiyiz siz nasilsiniz bir ara teste bir girdim ciktim gemilerimiz gucsuz kesiliyoruz:)anahtarlar cok pahali idi ,birlestirme ekipmanida pahali,payment ne gorsem pahaliydi :)
    yok ekip kurmus bile millet kiyim yapiyorlardi :D anahtar bile toplayamadim ki :D

11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Teşekkürler Hayırlı Cumalar size ve tüm Forum ahalisine.

Sııhatli bir nefes alıyorsak ne ala gerisi zati iyi olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler Bende iyiyim.

Sorma ya bende girdim kendi şirket üyelerim beni kesmeye başladı bende çıktım.

Aliens ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Aliens

Aliens User

Ne güzel konuştunuz. :)
    Aynen öyle. :D Birde çok değişik bir şekilde orası normal server kadar kasmadı. Çok kalabalık olmasına rağmen ve full ayara göre iyiydi. Ayrıca sen nerelerdesin? :D Çok geç yazıyorsun. :D

Son düzenlenen: 23 Eylül 2016
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

her zaman guzel ve yapici konusuyor :) yazilarindan sakinlestirici,toparlayici, anlayisli ,cok sabirli ve cok yorgun oldugu analizini yapabiliyorum:)

14. Aliens

Aliens User

Ayrıca samimi. Bir çok mod öyle aslında. Ama Kıyamet ve Oblivion'da daha yoğun olarak görülüyor. :D Ayrıca sana Discord bildirimleri gelmiyor mu? Sen bir şey yazında benim discord kapalı olsa bile bildirim geliyor.

15. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba adminim görüşmeyeli nasılsınız? :)
    Demekki insanlar 40 yaşına gelince böyle konuşuyor :)Sıhhatmiş,zati falan bunlar bana göre değil :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Aliens

Aliens User

Tabii ki. Olgunlaşıyor ve karakter ortaya çıkıyor. Ama sadece yaşla ilgisi yok. Nicelerini gördüm ve gerçekten çok rezilce davranabiliyorlar. Karakter meselesi tamamı ile.

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Aslında karakter meselesi olduğunu düşünüyorum bende.Mesela benim ruhum cıvık ben hayatta aşırı ciddi olamıyorum bir gülme geliyor :D

18. Aliens

Aliens User

Hahahaha. :D Aslında bazen öyle olmak iyi oluyor. :D Dur, övgü geliyor. :D Epey yardım seversin takip ettiğime göre. :D

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

ooooo gümmm :)
    O zaman bir övgü de benden gelsin:
    Epey takipsever birisiniz sanırım :D
    Valla yardımseverim,övgüseverim,paraseverim,maaşseverim. Benim çok sevilgen bir yapım vardır :)

20. Aliens

Aliens User

Kainat Köşesi! konusuna bakarsan daha da övgü yapabilirim. :D Üvey evlat gibi kaldı konum. :D
    Evet, bu yapın rahatlıkla anlaşılıyor. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.