Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Valla ben bu bilgisayar montaj falan baya cahilim.Üzülüyorum da böyle olmasına diyorum başlayayım bir yerden ama nerden başlasam bilemedim :)Var mıdır bir önereceğiniz program, anlatımlı video falan?Adobe CS6 kurmuştum bir ara ama anlamadım pek bir şey :)

2. Aliens

Aliens User

Adobe öneriyorum. Ve daha basit bir arayüzü olduğu için GİMP-2 de öneririm.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Adobe nin bir sürü sürümü var ama dediğim gibi cs6 olmadı :) Adobenin nesini önerirsiniz?

4. Aliens

Aliens User

Şimdi sen bu işleri pek anlamıyorum dedin galiba. Adobe ile başlamanı gerçekten önermem. Çünkü çok karmaşık. Ve Adobe paralı. Ama ücretsizleri ise çok kısıtlı. İlaveten türkçe desteği yok. Ama sen İngilizce biliyorum diyorsan GIMP-2 ile pratik yaptıktan sonra iyi işler yapabilirsin.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Şimdi Adobe paralı olabilir ama biz Cs 1.6 yı crack yaparak oynamış adamlarız.Bizler Midtown Maddness'ı crack yaparak oynamış adamlarız. Bize para sökmez itina ile crack bulunur :)Ama gerçekten karışık onu geçiyorum ve GIMP-2 indiriyorum.Bu komple beleş mi yoksa crack ile uğraşmam gerekecek mi

6. Aliens

Aliens User

Ücretsiz. Yani bende 6-7 aydır var ve ücret bildirimi gelmedi. Ama dediğim gibi imkanları Adobeye göre sınırılı, kullanımı basit. Adobede haftalarca programla bakışabilir ve bir şey anlamayabilirsin. :D Hele After Effects beyine kullanmayı bilmeyen için Error: 404 Not Found! hatasını verdirtebilir. :D
    İmzamla Errorun imzasını GIMP-2 ile hazırladım. Pekte kötü sayılmazlar. :D

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Peki son bir şey daha:
    Ben ne zaman Premiere kullanabilirim?Birçok kişi bu programı kullandığından bahsediyor sanırım havalı bir şey bu :)

8. ÇİZGİ

ÇİZGİ User

Hoş bulduk

Evet yeniyim galiba :D

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Ahaha o malum reklamın videosunu atacaktım ama işte içinde link vardı atamadım siz anladınız :)

10. Aliens

Aliens User

Biraz alıştırma yapın. Onu da indirin ve arada kurcala. Mutlaka çözersin.

Mesela öylesine yaptım. Buna daha 20 farklı katman ekleyebilirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2016
  11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Tabiki öylesine yapıyoruz ama tek satırda yapıyoruz değil mi :)
    Ayrıca ben bunu tek başıma kurcalayarak hayatta öğrenemem.Youtube a baktım ama türkçe bir rehber bulamadım.İngilizce rehberi de hem dinleyip hem anlayıp hem uygulamam biraz uzun sürer.Var mı şurada adam iyi anlatıyor dediğiniz bir şahsiyet?

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Aliens

Aliens User

Maalesef yok. Çünkü ben kendim kurcalayarak öğrendim. Haha, birde Adobe soruyordun. :D Onda ben bile afallıyorum. :D Bu arada yukarıda ki gibi bir imza istiyorsan hazırlayabilirim. Çok renkli ama sade.
    Merhaba abi. Hoşgeldin. Sana da iyi geceler.

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eyv. teşekkür ederim hoşbuldum :) :D nasılsın ? :)

15. Aliens

Aliens User

Vallahi bugün harikayım. :D Sen nasılsın?

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi geceler forum :) herkes hosgelmis:) hava nasil boyle birden sogudu :confused:
    bazen insanin yasi direk yuzune vurulmamali :rolleyes: ve sizde 40 yasina geleceksiniz :D sizide ayrica coktan analiz ettik :) en ovulgen modumuz ,yanliz sizden hicbirsey kacmiyor masallah :)yinede nazimiz geciyor ki zaman zaman saka maksadiyla hafiften ugrasiyoruz :)saka kaldiriyorsunuz :)
    ben acip forumu 2 cevap yetistirip kapatiyorum gun boyu :D ondan gecikmelerim olabiliyor :D ama illaki bakiyorum ne var ne yok kusur kalmiyim :D

_KIYAMET_ bunu beğendi.
  17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sevindim. :) Aynı yani idare etmeye çalışıyorum. :D :)

Teşekkürler sanada iyi geceler. :) Mevsim geçişi bir süre böyle olacak sonra tekrar düzelecek derken kış gelecek. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tesekkurler ,nasil duzelcek yaz mi gelcek yeniden :eek: ceketleri giyelim mi bekleyelim mi :D

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Şaka kaldırıyorum çünkü gencim ve "cıvığım" :DYani açıkçası olmaması gereken kadar gayriresmi olduğumu düşünüyorum ama sonuç olarak böyle olmak zevk verdiği için bozmuyorum :)

Bu arada internete "La Nina" yazın ve arayın bakalım neler çıkacak karşınıza havalar nasıl olacak :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. :) Tam olarak yaz değil ama son demleri diyebiliriz. :D Mevsimlik yani ne çok ince ne çok kalın orta karar bir şeyler giymek iyi olabilir. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.