Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok aslinda ciddi durusunuz, ban vermeyi sevmeniz, itti bizi buna :) el nino nun tersi imis aklima hemen el nino gelmisti zaten :D donduk simdiden napacagiz bilmem :D daha yazliklarla olmamiz birden adapte olmamizi zorlayacak,en ters ve ne giycegini bilemedigin zaman bu,hastaliklara da acik:cool:
    pastirma yazi falan gelmeyecek ozaman ben daha onu bekliyordum :D

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Diyorsunuz ki 7 yaşında da olabilirim ama benim de bir duruşum var :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yani olay olaylari dogurur :)açılar onemli:rolleyes:

4. Aliens

Aliens User

Aynen. Afyon şuan buzhane. Yemin ederim halim içler acısı. DONUYORUM!!! :confused::confused::confused:
    Discorda gelmeyecek misin? Hiç bakmıyorsun ki canım. :D
    Devam, devam. :D Abi belli oldu. :D Bu kış Afyon da hayatım kararacak. :D Haberlerde görürsün, Afyon'da bir öğrenci donarak feci can verdi diye. :D İşte o kişi benim. :D

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yetisemiyorum sizin gibi ustamiyim ben 10 yerde birden :cool: :D gozlerim sonra :eek: oluyor :D afyonda ne isin var,seferihisarda soguktur zaten oldum olasi:confused:

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Yeni nesil çok hızlı mübarek

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen oyle, ayni anda hem film hem muzik hem tlf hem kapi hem sosyal aglarin hepsi hem forum nasil yaparlar bilmem :confused:

8. Aliens

Aliens User

Üniversite orada akıllım. :D Aynen, Sığacık'ta yazlık var ve gerçekten kışım DONDURUCU!!! Geçen sene balık havuzum resmen 7 santim donmuştu! Ve discorda gel!!!
    Aman, görende ellisini devirdi sanacak. -,-

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Valla Allah gözümüzü bize bağışlasın ne diyelim :)
    Lafın gelişi yoksa ben daha 20yim çıtırım :)

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gelemem simdi ,sabah geleyim kahveye:D hı okul basladi seninde eh hayirlisi olsun,neyi vardi meshur sucuk ve lokummuydu :D of yarim ekmek sucuk mis olurdu simdi :p:D
    iyi geceler hosgeldin

Prophecy bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Bende çıtırım canım. :D 20 yaşındayım. Hem çokta formdayım. :D 56 kilo, 1.75 civarı boyum var. :D
    Manda kaymağı, eti, sucuğu, kaymak şekeri, sucuğu ve sucuk döneri. :D Zaten haftada bir yiyorum. :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben bilmem gocebe mod aslinda en iyi spoiler mis Slash demisti, ama taviz vermiyor :confused:
    hep 20 kalinmaz hatirlatirim :) ayrica simdi 20 yi gecmis olanlarda bir zamanlar 20 idi :rolleyes:
    yiyorsunda nereye gidiyor :eek:

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

56 kilo ben en son 4 5 sene önce idim sanırım.56 diye kilo mu varmış? :)
    Spoiler var biraz ama 2 gün sonra sizin elinize de geliyor çok bir şey değişmiyor :)
    Ayrıca ben hep çıtır kalıcam demedim idolüm orion admin sonra da oblivion admin kendi yaşlarında :)

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hic duymadik ve tr1 birlesmez insallah :D isin icinden cikamazlar yoksa :)
    buraya aldim :D bilmem bizde 50 milyon yok gerci olsa neyapacagiz okadar kapilari bile cifte actim ilerlemiyor ki:D
    yani 30 ve 40 lar tabi onemli olan ruhu enerjik tutabilmekte :)

Prophecy bunu beğendi.
  15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Artık o kadarını bilemiyorum çünkü malum hava durumları belli olmuyor. :D :)

O zaman iyi :) Hayırlısı diyelim belki kararmaz daha iyi olabilir. :D Çok üşürsen bir tane köpek al hem arkadaş olur hem ısıtır. :D :)

İyi yaptınız sonra konu dağılıyor. :D Yanılmıyorsam 3-4 senelik hesap her denk gelişte gelenlerle işte hesabı toparlama filan derken bir yerden sonra harcanaka yer bulunmuyor. RSB filanda alamıyoruz öyle birikiyor. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yenileme dedigin bakim onarim falan ise sorun yok amman birlesmesinler tr1dekiler yetiyor bize:D

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bugün gelen test serverının amacı serverların ne kadar oyuncu kaldırabileceği yönünde.Sayı 200 ile başladı.Daha sonra devam etti ve sayı artırıldı.Kasmaya başlayınca da test server kapatıldı.Belki serverlara bakım değil de, birleşme gelebilir mi acaba :)

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bizimkide eskiden beri test e gidiyor ama oyle degil iste neyseee :p
    dogru soylemis egitim sart :D sonra istedigi kadar oynar herkes:)
    hmm deneme yapildi demek,amman tr1 ellemesinler tr4 ile kalani birlestirebilirsiniz:D >apollo:p

Prophecy bunu beğendi.
  19. Aliens

Aliens User

Zayıfım ben ne yapayım. :D
    Köpek var ama İzmir'de. :D Buraya getiremem çünkü çok soğuk. Gezdirirken sıkıntı olur. Birse İzmir'e alıştılar, burada yavru donar gider.

20. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bilemicem :)
    Yiyin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.