Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

of kiyamet kopacak,en kotusu siralama albaylar ve ustu birbirini yer :D
    aslinda bilirsiniz :D

Prophecy bunu beğendi.
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her girişte aynı miktar verilmiyor ki. :) Bazen 2 bazen 5 milyon filan derken harcayacak yer olmayınca birikiyor. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. Aliens

Aliens User

Yaktım seni Error!!! :D Beni ateşe atmak he?! Sen görürsün. :D
    4 ekmek yiyorum ama fayda etmiyor. Kanser aşamasına kadar ilerlemiş bir Ülser ve Reflü hastasıyım. :D Ondan mideme ne girerse anında yok oluyor. Metabolizma da almaya uygun değil. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hele simdi sen albay olmaya cabaliyorsun dusun bir 3 sirketin albaylari birlesicek senlige bak :D of of :D

Aliens bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Olmaz. Sende geleceksin dediysem geleceksin. :D Anca beraber, kanca beraber. :D Öyle onu birleştirin bize dokunmayın yok. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Server'lar mı birleşiyor ? ne zaman birleşiyor ? :D :)

ÈrroR_™ ve Prophecy bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aa olur mu :D bizim server kalabalik anca yetisiyor hem ben albay veya siralama kasmiyorum ama seni gormek isterim :D 40 kg ya duseceksin :D merak etme ben seni dinlerim burda:D :p
    birlesiyormus ya ,bugun deneme yapmislar 1 server kac kisiyi alir :D hesap islerindeler :eek: gitti gul gibi server :confused:

Prophecy bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok ben tr1 e kimseyi istemiyorum :D zaten siralama ,kurmaylik savasi ,yildiz icin dostlugu silip atanlari ,oho neler var bizde bilsen gelmek istemessin zaten :D

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi bir yönden iyi en azından oyuncu potansiyeli artacak ama diğer yandan eminim mağdur olacaklar çıkacaktır. :) Hayırlı diyelim. :D

Kaç oyuncuyu kaldırıyor filan gibilerinden test server'ını açmışlardı biliyorum. Ama benim düşündüğüm sıkıntılar başka onların çözümü yok. Bunun dışında başka sıkıntılar olmaz umarım diyeceğim ama bir takım sıkıntılar yaşanacaktır. :D

Bana kalırsa 3 server birleşmesi iyi değil ama 2 tane server birleşmesi daha uygun. :)

ÈrroR_™ ve Prophecy bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam 2-5 ile 3-4-6 ile birlessin madem, bence sorun yok :D tr1 e gelen ezilir diger serverlardan rakamlarda ,kasanlarda ,daha cok.
    aslinda birkac cift kata bakar kiyasiya mucadele ,yenilere olan olur dusuk lvl olanlara falan,bilemiyorumki :D

Prophecy bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

server degistirme hak taninsa yigilma olur oyle basedilmez sanirim ona gore ayarlari vardir.sizede iyi geceler.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

3 server birleşimi gereğinden fazla yük demektir her ne kadar diyelim ki 3 server'ın birleşimini desteklese bile bence 2 server birleştirilmesi stabil olması için daha uygun. :) TR1 - TR3 / TR2 - TR5 / TR4 - TR6 gibi :D Birleşme durumunda her şekilde ilk 10 , 5 , 3 ve özellikle 1. olanlar etkilenecek. :D

Yeni ya da gelişmekte olan oyuncular zaten sıkıntı çekiyor. :)

Her şekilde bir karmaşa yaşanacak zaten. :) :D
    İyi geceler. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet karısık bir durum ve zaman icinde bayabi kritik konusu cikacak bize :D

****YOLDAŞ****[CH€] bunu beğendi.
  14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben ilk başta söyledim sıralama oyuncuları çok etkilenecek. Çünkü sıralamaya girmek , yükselmek ve oralarda kalabilmek maliyetlidir. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

maliyet iyidir oyun acisindan ama oyuncu acisindan tabiki degil,yeni rekabetler tetikleyebilir de sogutabilirde iyi hesap etmeli.:rolleyes:
    bu arada apollo albayligi dusununce sesi solugu kesildi kasiliyor sanirim :D :p :rolleyes:

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi diyelim ki siz işte 6-7 sene aynı server'da oynuyorsunuz para harcayıp sıralamaya girip 1. oldunuz. Tabi ki bu yeri korumak için yine para yatırıyorsunuz ayrıca kapı yapma v.b. şeyler ayrıca emek harcıyorsunuz. Derken server birleşiyor x ve y derken x server'da 1. olan siz sıralamada 2. oluyorsunuz y server'daki kişi 1. oluyor. :) Ne düşünür veya ne hissedersiniz ? :D :)

Olabilir :) belki de okul işleri ile uğraşıyordur. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Aliens

Aliens User

Bence şu şekilde olmalı, Yeni bir rütbe eklenmeli Mareşal diye. Ve bu rütbe birleşmeden bir ay sonra verilsin. O zamana kadar kendi serverinde General olan burda da general olsun. Şu demek oluyor, Azami bir serverde 3 General olurken geçici süreliğine 6 olsun. Bir ay sonra en çok kasıp birbirini geçmeyi başaran 3 kişi şirketinin Mareşal'i olsun. Böylelikle yine belki haksızlık olur ama bir nebze emek harcayıp daha da üste ulaşmayı başaran alsın. He, burda hesaba katılan elde zaten var olan rütbe değil bir ay içinde en fazla puan elde edene verilsin. Bundan sonraki bir ayda ise gerçekten rütbe puanını diğerinin üstüne çıkarmayı başarırsa korunsun ama başaramadıysa Mareşal rütbesi en fazla puanı olana gitsin. Yeni başlayanların ise bu servere daha sonra belli bir miktar geliştikten sonra alınmaları gerek. Ayrıca haritadaki yaratık sayılarıda en az 4 kat artmalı ki kasılmak mümkün olsun. Yoksa şuan ki haliyle birleşirse hiç iyi olmaz.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bu oyuna bir sürü para harcayan var yani özellikle bir server'da uzun süre oynayanlar. Server birleşmesi ile haliyle oyuncu sayısı artmış olacak ama olumsuz yansımalarıda olacaktır. :) Şahsen ben x server'ında 6-7 sene oynayıp bir sürü para harcayıp 1. sırada kalayım diye uğraşayım sonra sıralamam değişsin tekrar 1. olacağım diye para harcamam gereksin uğraşmam. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. Darkorbit yüzünden bir gamma daha patladı.
    ne halt ederseniz edin oyununuzla.

edit: do ilk kez insaflı davrandı kendi hatalarına

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Geçmiş olsun demekten başka yapabileceğim bir şey yok maalesef. :(

ÈrroR_™ ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.