Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi geceler adminim. Bence flash playeri unutun :)

2. Teşekkür ederim. :) Bana kalırsa web unity player iyidir. :D

3. Bence bu oyunda unitye geçsin. Flashın sonu geliyor :)

4. selamun aleyküm beyler cümleten :)

5. Aslında flash bitti en eskisi çünkü :) Sonradan çıkmış daha iyileri var. :D

A.selam hoşgeldiniz. :)

6. modum sizde olmasanız bu forumda biz kimle sohbet edicez :)

7. Adminim galiba Ubada açık var :D

8. kardeşim açık olmayan yer mi var :) yawas yawas kapanıyor tek umudumuz o low kapandı sebrom buguda kapansa ne guzel olcak :)

9. Herkes vaktine göre forumda olmaya çalışıyor. :) Geceleri bir aksilik olmazsa ben buralardayım. :D

İletmiştik bakalım çözeceklerdir. :)

10. Yok bende bir açık biliyorum.

11. oynadıgım server meksika 1 orda her şey gece oluyor bize göre bende bazen foruma bakıyorum kımse olmayınca ıspanya forumuna gecıyorum cok anlıyor gibi :) türkçe bi şeyler yazıyorum siliyorlar uyarıyorlar :)

bide modum forumda ban yeme vardır bu gemiyi etkiliyormu sadece forumda mı oluyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2016
  12. Tespit edilenler iletiliyor bizim yapabileceğimiz bu kadar. :)

Zaman farklarından oluyor. :D Forum hangi ülkeye ait ise o dil kullanılması gerekiyor. :) :D Forumda ban yeme normalde etkilemez fakat bazı durumlarda etkileyebiliyor. :)

13. Eminmisiniz? Benim bulduğum diğerleri gibi değildir ona göre ;)

14. Ben sizin bahsettiğiniz için demedim tespit edilenler iletiliyor demiştim. :) :D

15. Bulunan açıklar mı yoksa açığı kullananlar mı onu anlamadım :D

16. Genel olarak diyeyim. :D

17. Mesajı aldım :)

GREED bunu beğendi.
  18. Tamam o zaman. :D :)

19. Adminim unity ve flashdan hangisi iyi? Darkorbit Unity çalıştırabilir mi?

20. Benim bildiğim unity daha iyi fakat yanılıyor olabilirim. :D :) Oyun motorunun değişip unity olması lazım ama bu çok zahmetlidir. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.