Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba geclik yakinda tr3gececem .d

2. Sizede merhaba hoşgeldiniz. :)

3. Hoşgeldiniz sizede merhaba. :)

4. Yeni hesapmı açıcan?

5. Merhaba arkadaşlar size bisoru sormak istiyorum konuma kimse cevap vermedide 1500tl ye laptopmu alayım toplama pc mi(çok gezen birisiyiml aptop daha iyi olabilir)

6. Laptop alırsan performansdan biraz kaybedersin.

Bence 500-1000 tl daha biriktir 2500 e bir laptop al yada 500 tl ye git telefon al 2000 e laptop al.

7. Bence laptop al ama içindeki parçalarada dikkat et ;) Kalite bakımından.

8. 1500 tl ye nasıl bi sistem toplayabilirim size bu arada hakan 500tl de koltuk mouse mikrofon klavye fln için ayırdım

9. 1500 TL ye güzel bir i3 toplayabilirsin :)

10. ben lenovo laptop almaya karar verdim şu anki laptop sabit 60fps alıyo ama ortak pc gibi evde

11. Lenovolarda iyidir bak benden demesi adamlar IBM zaten bu işin piiri diyeyim...

12. Herkese selamlar güzel bir gün ve hafta olsun.Keyifli sohbetler iyi oyunlar.:)

13. sizede iyi forumlar modum kolay gelsin :)

14. Teşekkür ederim.:)

15. modum sizin bi şey yapamadıgınızı biliyorum ama bi dua esirgemeyin şu dark galaksyde yüzde 30 ındırım artı şeref göndersin :) üri biriktirdim kapı için ama indirim gelmiyor :) rütbe kasacam dark indirim gönder :)

16. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Hoş geldiniz sizede iyi geceler adminim :)

18. Hoşbuldum :) teşekkür ederim :D nasılsınız ? :)

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

merhaba iyi geceler olsun:)

20. Allah'a şükür iyiyim adminim siz nasılsınız :) Bu arada birine lowda duvarın üstünden atlayabilirsen geliyim dedim cm banladı :p:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.