Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Birini vuracamda anladiniz iste :D...

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam kopyaladim :D tesekkurler :)
    tamam tum darkorbit anladi zaten, onu gecelim:) bak guluyorsun ise yariyor;)

Prophecy ve GREED bunu beğendi.
  3. GREED

GREED User

Beni vur da ben mezara sen hapse :) Soran olursa oyun kavgası dersin :)

ÈrroR_™ ve Prophecy bunu beğendi.
  4. _DODGE_

_DODGE_ User

İs karayip korsanlarina dondu resmen...

GREED bunu beğendi.
  5. GREED

GREED User

Öyle deme komik oluyor :D
    Ben çıkıyorum herkese iyi geceler
    Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. Zamanı geri alma şansım olsa geri alır o ana gider ve daha dostça bir ayrılma hazırlardım.Ancak böylesi daha ekşınlı oldu nabalım :D
    Uzun lafın kısası iyi geceler herkese

Prophecy ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sizede iyi geceler hersey duzelir yola girer saglik olsun:)

Prophecy bunu beğendi.
  7. _DODGE_

_DODGE_ User

Ben ikinizi birden ayiracam siz meraklanmayin :D :D mayoz mitoz butum hepsini gecireceksiniz...

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Teşekkür ederim. :) Temiz işçilik olsa bu kadar uğraştırmaz ama maalesef öyle değil. :D Kaç gündür cilala parlat ve kazı kazan modundayım. :D :)

Olasılıklar dahilinde :D Sonuç olarak 4 yıl forumda görev yaptım. :) FM'lik , SMOD'luk , BoardAdmin'lik derken tekrar SMOD'luk ve yetkilerimin alınması gibi aşamalardan geçtim. :) :D

Çok geç olmasında :) Alışma aşamasında çekimser olmayıp atak olmak lazım. Yani kendinizi geri çektikçe alışmanız zaman alır. :) :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

benı tanısaydınız böyle bır çelişkiye düşmeztiniz :)

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hayat bu sultan suleymana bile kalmamis dunya :)yikilmadinizya ona bakin saglik olsun :)
    olsun kazi ama kazan sonunda kazanan siz olacaksiniz:D kolay gitsin:)

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Geçirdiğiniz aşamalara üzüldüm doğrusu. :(
    İnşaat işiyle mi meşgulsünüz?

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Duzelmez eror duzelmez.

Onlar bu sapkinliga kapilmislar ne diyelim bana sadece kesmek kalir....

Bu ikiside ayni zararlar.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D:D buna guldum,banada kapi isleri ile mi ugrasiyorsunuz demisti rehber mod animsadim :D
    duzelir gor bak :)

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tanışmak isterdim ama malum görev nedeniyle bazı şeyleri yazmanız uygun olmayacaktır. :D Bu arada ben çelişkiye düşmedim sadece öneri yazdım. :) :D

Ben daha çok " Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. " sözünü seviyorum. Gün gelecek bazılarının işleri tersine dönecek. :D Benim bir hatam ya da suçum yok. :D :)

Çok gereksiz bir sebepten dolayı aslında ama sağlık olsun dedim geçtim. :D :) Buralardan kimler geldi kimler geçti elbet zamanı gelince başkalarıda gidecektir. :D :)

15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

:D Kalplerimiz karşılıklıymış desenize. :)

Bizde belki gideceğiz. :) Gitmesek bile ya bir süre sonra forum kapanacak yada öleceğiz. :) Yani her türlü bir gün gideceğiz. :) Sağlık olsun demekten başka ne gelir elden? :(

16. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

sizin önerileriniz dikkate alıyorum nede olsa bir 4 yıllık geçmişiniz var :) tecrübe önemlidir

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

rehber modla evet ikinize gelsin ozaman '' kalp kalbe karsi derler '' sarkisi :)
    hayat guzel her sartta, saglik yerinde ise sorun yok derim bende:)

18. _DODGE_

_DODGE_ User

Duzelmeyecek...

Onlar geri donmezler al istedikleri kadar ozgurler ne yaparlarsa yapsinlar sanki benle olunca onlara tasma taktim iskence ettim kufur ettim bu sekilde konusuyorlar.

Onlar bu yolu secti surekli savasiriz bu kadar degismez bu artik.

Yoldas agazini acti cok hayirli konusma yapti dedi bu gun bann yiycen yedik...

19. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Şarkı geldi de Rehber modumuz da gelse iyi olacaktı. :(

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Orası ayrı konu benim demek istediğim başka bir mesele hakkındaydı. Tabi ki siz ayrıntılarını bilmediğiniz için biraz karışıklık oldu sanırım. :D :) Uğraşmak istemediğim için sağlık olsun dedim geçtim. :D

Görevde olsam daha farklı olurdu tabi ki :) ama yerime @0BLIVI0N 'u bıraktım. :D :) Teşekkür ederim ama bazen emek ya da tecrübe önemli olmayabiliyor. :D :)

Sorun yetkili olmak değildi zaten yetki olmasa bile buralardayım. :D

Şu işleri halledip taşınınca rahatlayacağım. :) Teşekkürler. :D

Yok ufaktan taşınma işi var ondan dolayı bu aralar koşturmaca içindeyiz. :D :)

ÈrroR_™ ve .BEYAZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.