Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SETH

SETH User

Şuan üzdün beni biliyor musun :(

2. Siz demeseniz ben diyecektim ki içimden birebir aynı cümle geçti ahahahah :D

DO da beni üzdü bu konuda Seth adminim. :( Gerçi Artemis adminimden Allah razı olsun Twitch, kod konusunda olan üzüntüm az çok gitti. Aslında Twitch'e katılmak istesem de bugün katılamam. Akşam internetli bir ortamda olmayı bırakın havaalanına gideceğim. Ve muhtemelen işim uzun sürecek.

Ve bir şey daha soracağım, Twitch'i kimler yapıyordu bizden? Konuya ne kadar uzağım :oops:

3. SETH

SETH User

Ben :(

4. O zaman şöyle anlatayım 2000 kişiye kod dağıtılmıştı ilk kodu girenlerden biri bendim çünkü Twitch'in sesi açıktı senkronize halde kodu yazdım. Benden sonra kodu girenlere ödüller gelirken bana gelmedi. Denildi ki Ts'dekilere söylüyorlar o yüzden siz kodlara yetişememişsiniz. Twitch'i izleyen 700 kişi mi neydi Ts'den söyleseler en fazla 500 kişiye ulaşır. 1200 kişi yapar. Şu olaydan beri Twitch yayınını takip etmiyorum. :(

O ara tam vip ve dükkanda % indirime ihtiyacım vardı. 2 kat uri harcadım Pet şeylerine o indirimler bana gelemediği için. :/

5. SETH

SETH User

Burası bunu konuşulacak bir yer değil . Kulaktan duyma bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum . Bende kodu girdiğimde kabul etmedi ama Galaxi Gatese baktığımda indirimi sağlamıştı . Bir çok kişide aynı anda kod girdiği için sistemsel bir problem meydana geldi. Umarım bundan sonra seni twitch yayınlarında görürüz diyelim :)

6. Evet bence de burası bunu konuşacak bir yer değil bana hiçbir ödül gelmedi ve Twitch'ten söylenen de aynen oydu. Kulaklarımla duydum. :) O yüzden de izlemiyorum.

Yayınlar iyi ama şu kod konuları sıkıntılı dediğim gibi.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi aksamlar forum,geceniz guzel bitsin :)

8. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

teşekkürler sizlerde hoşgeldınız :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosbuldum sagolun :) forum sessiz bakayim dedim millet nerlerde :)giderli de yok zaten gideri vardi :cool:

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Hoş geldiniz. :)

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosbuldum :) Twich izliyorum Seth admini destekliyorum :D meshur bile oldum denebilir :p

Prophecy bunu beğendi.
  12. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Heralda okuldalar veya işleri olanlar vardır :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

olsun twich bize kaldi, forumda :D

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oracle guzel :)

Prophecy bunu beğendi.
  15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Ünlü mü oldunuz? :D Oda güzelmiş. :) Bende izledim ama sonra başım ağrıdığı için kapamak zorunda kaldım. :)

16. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Üyelerimizi daha çok onlıne gormek bence daha güzel :)
    Predictor güzel gibi göründü gözüme :)

Prophecy bunu beğendi.
  17. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Düşer. Petinize koyarsanız geminizin düşmez ama petin düşer.

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet ama tabiki bu nikle degil heryerde gizliyim :p :D
    bazen isleri cok olur sessiz olur, bazen yogunlasir buralar :)

19. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Zamanla bekleyıp görücez :)

20. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Zaten bu nickle olsanız buraları terkederdim. :D O derece yani. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.