Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam millet.

Ne yapıyorsunuz ?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosgeldin ben foruma bakiyorum sen napiyorsun:)

3. 3 Gündür doğru düzgün uyumadan

Pc ye ince ayar çekiyorum , virüs ve benzeri yazılım taraması yapıyorum.

Sony vegası uzun uğraşlar sonucunda kurabildim.

Adobe CS6ları kurmakla uğraştım.

Portları kapadım

Şimdi biraz mola verdim kafa dinliyorum yine yarın işlere devam edeceğim betelgeuse moderetöre banner yapacam yarına yattı iş.

İnternette sürekli araştırma yaptım önemli konular hakkında beynim yandı...

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

pc ayarlari basa dert zaten,ayarlayim derken bile beyni gidiyor insanin:)kolay gelsin:rolleyes:

5. Özellikle regedit ayarları :D

Daha HDD alacam 80-40 GB içine linux kuracam...

elimde 3 tane hdd vardı hepside artık dolu 1 ni ubuntu için kullanıyordum baktım olacak gibi değil ayarların ve yazılımların yedeğini aldım bir hdd ye vallahi bıktım format atıyorum elli kere google da arıyorum driver bulabilmek için sinir bozucu bir şey.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

benim bir ara ekran karti format sonrasi sorunlar oldu duzeltene kadar dedigin gibi beynim yandi resmen:D.pc bakimcilari ne yapiyor acaba gunde kac pc onariyorlar beyin kalmaz:D

7. Bilgi işlem ve teknik servis gibi yerlerde çalıştım zamanında o yüzden biliyorum orada ki manzaraları...

Çoğu büyük şirketin bilgi işlemi zaten eski cihaz pek kullanmıyor yeni cihazlar alıyorlar.

Bilgisayar bana geliyordu ben imaj atıyordum. Kasa monitör hatalarını tespit ediyordum.

Bazen hiç iş olmuyordu ertesi gün ve sonraki gün o iş olmayan günün 10 kat acısını çıkartıyorlardı yetişemiyorsun.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

islek bir yerde olan teknik servisler en az 3 gun sonra teslim ediyor.format hadi basitte sorun ,cakisma falan oldumu isin icinden cikmak zor.hele iyki pc muhendisi olmamisim diyorum:D

9. Pc mühendisi olsam teknik servisle uğraşmazdım çünkü pc mühendisinin yeri büyük şirketler olmalıdır bence.

Tabii iş iştir sonuçta anlının teriyle kazanılan her para helaldir.

Şu dodge hesabım açılsa keşke :/

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yani ama onlar daha zor isleri, cokmu uzun suresi daha ki
    az once efsane oldum odul vercekler mi simdi bana sen bilirsin :D

11. 29 ekimde forumlarda...

Gemide 320 k uri var hala çöp gibi yatıyor cephane lazım güçlendirici lazım bunlar olsun zaten katliam yapacam :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

15 gun sanmistim baya uzunmus :) biraz daha topla onumuzde guzel etkinlikler var teror falan:rolleyes:

13. Etkinlik bi gelse zaten bu hurda yığını yeniden kanatlanır :D

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Günaydın Darkorbit ailesi...Mutlu sabahlar:)

15. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Günaydın forum günaydın herkese iyi oyunlar iyi forumlar iyi dersler kısacası iyi günler :cool:

16. Selam millet :D

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

aleyküm selam hoş geldiniz:)

18. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Aleyküm selam hoşgeldiniz :)

19. Hoş bulduk ne örüyonuz ? :D

20. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Valla ne olsun okul sıralarında çürüyoruz:)
    Siz neler yapiyorsunuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.