Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EKİM

EKİM User

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Olursam ancak CM olabilirdim, bende chat moderatörü yazdırıp, Ticket admini oldum.

Saygılar, Sevgiler efendim

3. anakin5555

anakin5555 User

hb citadel taze :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _DODGE_

_DODGE_ User

Eyi geceler daha demin arabistanli lawrence hakkinda arastirma yapiyordum kendisi osmanliyi batirmaya calisan ingiliz ajani.

5. Merhaba :) 6 gün oldu galiba 1 aylık yasaklama almıştım :( ama açtılar saolsunlar Alışmışım sürekli bakmak istiyordum bakamıyrodum oyun değilde buralar özleniyormuş :D:D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Hoşgeldiniz.O zaman ne diyoruz bir daha böyle bir şey yapmamanız ve böyle bir şeyle karşılaşmamanız dileğiyle

7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Hoş geldiniz! :) Artık buradasınız, önemi yok. :) Nasılsınız?

8. Teşekkür ederim. İnşAllah
    Teşekkür ederim siz nasılsınız. :) Lag dan terör kapım gitti ama foruma dönünce onuda unuttum :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Bende iyiyim çok şükür. :D Değil mi? Benimde iki kez kapım gitti. :( Ama boş verin, forum hepsini unutturur. :D

Ah, bunu anlamanız o kadar güzel ki? :D Göreceksiniz, forumda hoş sohbetlerimiz olacak. :D Yeter ki tartışma olmasın. :)

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  10. Cana geleceğine mala gelsin diyelim :D

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Ama olmaz ki!Tadmin olduk ama bu sizin peşinizi bırakacağım anlamına gelmez :D

12. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Haklısınız. :D Zaten kapı yarısına kadar yapılsa dahi hoş oluyor. :D Ama en sevdiğim aşamalar şu 40 Melter ve güçleri arttırılmış Lordakia-Saimon. :D Gerçi o bölüme ilk giren kişiye iyi bir şaka yapıyorlar ama :D Herkes 'AAA! Lordakia'mı? Cidden mi dedi ama 250.000 civarı vurunca anlıyorlar işin ciddiyetini. :D:D:D

Hahaha, Adminim olmuyor böyle. :D Ben birleştirme işlemi yapacaktım lakin radara yakalanmışız bir kere. :D:D:D

13. Benimde en sevdiğim bölüm orası (O 40 malterde patladıım gitti uri cennetim :() urinin dibine vuruyoruz adamalar harita harita gezmeyin alın size kapı girin takılın patlayın 20 saat sonra tekrar gelin demiş güzel demişler :)

14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Demek ki neymiş? Yönetim Ekibimiz sizleri düşünüyor. :) Sizler için çalışıyorlar ama her insan gibi yoğun bir dönemde oldukları için daha yüzeysel yenilikler getirip zaman kazanıyorlar. Sonra da sizlere çok daha iyi şeyler getiriyorlar ( 3D gibi. :) ).

15. Bu kapı yüzünden kimse haklarını yiyemez kim 4-5 e gidip o kadar uberi kesilmeden rahatsız edilmeden rahat kesebiliyor. Çeşitli npclerden düşen kutular geçen sene yüksek tuttukları için cephane dağıtımını (geçen seneden kalma 600k rb-214 üm var :D ) bu sene ondan şikayet ediliyor ama ben mutluyum tabi birde can 10 olarak kalsaymış iyiydi :cool:

16. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Zaten bugün atılan resetle 10 hak yapıldı. :D Sadece resetten önce aktive edilen kapılar 3 olarak kaldı. Yarın sizinde büyük ihtimal 10 olacak. :D

17. Haha başka bir şey isteseymişim :D

18. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

:D:D:D Belki gönlünüzden geçenler de şuan yoldadır? :D

Neyse, sohbet güzeldi. :D Daha sık sizi burada görmek iyi olur. Ben çıkayım, geç oldu. :)

Allah'a emanet olun. :)

19. İnşAllah. Sohbet için teşekkür ederim. Allah'a emanet olun. :)

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba arkadaşlar, mutlu huzurlu ve hayırlı cumalar olsun :)

Sizi yeniden görünce çok sevindim.Sabahları genelde burda olurdunuz çünkü:)Güzel paylaşımlarda buluşmak dileği ile tekrar Hoşgeldiniz.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.