Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Günaydın millet :D

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Size de günaydın hoş geldiniz :)

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Hoş bulduk modum burada havalar iyice sakinleşti anlaşılan şimdi terör kapısına girecem bakalım neler olacak :D

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Sakin olmak sağlığımız içinde iyidir :) En güzeli kapıyıda sakin sakin yapın çünkü kimine göre stresli bir kapı :)Bol şans:)

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Yapabilirsem video çekecemde pc umarım izin verir oynamama.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Hadi bakalım videonuzu yayınlayınca izlerim artık:) Kapı biraz kasıyor dediler gerçi ama umarım ki çekebilirsiniz:)

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Şu an bir kaç test videosu çekiyorum :D

JUPlTER bunu beğendi.
  8. Bende döndüğüme mutluyum bir daha gitmemek dileğiyle :)

Günaydın :)
    Çek de izleyelim benim kapının açılmasına var daha :(

JUPlTER bunu beğendi.
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Hoş geldiniz ,Tabi ki de :) Terör kapısı ve önümüzde daha kış etkinliklerimiz var ,hepimiz sinirlenmek yerine bence oyunun aksaklıklarını da fazlaca büyütmeden olduğu kadar keyfimize bakmalıyız:)

10. Smod olmuşsunuz şimdi gördüm, yeni görevinizde başarılar dilerim :)

JUPlTER bunu beğendi.
  11. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam video fail oldu konuşmalarım berabat ama şöyle yapabilirim belki;

Hızlandırıp sesi iptal edebilirim :D

JUPlTER ve İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Çok teşekkür ederim.:)

Çekebilmişsinizya oda başarı :)

13. _DODGE_

_DODGE_ User

İmkansıza yakın bir olay oldu 8-9 FPS de oyunu oynayabildim ( Videoda ki FPS değeri gerçek değer değil)

Şu an hızlandırıyorum umarım sorun çıkmazda izleyebilirsiniz 3.5 saat sürmüş video 4x ile anca tuttturabildim.

JUPlTER bunu beğendi.
  14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Video açık olunca azda olsa kasma yaşanıyor.:) Normalde donma yaşandığı şikayetleri alıyoruz video çekerek yapabilmeniz sizde sorun olmadığını gösteriyor :) Hem kapıyı yeni yapacak arkadaşlarımıza da örnek olacaktır.:)

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Kapıda donma olayı gerçelşeti modum bir kaç kez oldu çok aşırı yüklenmeyle gerçekleşiyor o olay.

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Keşke o sırada birde Har dosyası oluşturup supporta yollasaydınız.Sorunun nereden kaynaklandığını anlamakta yardımcı olmuşta olurdunuz :)

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam makinam dualcore zaten uber sibelonları keseceğim aklıma gelmezdi videoda kesebildim ilginç bir şekilde...

8-9 FPS de uber sibelonlardan bir yandan kaçıyorum bir yandan ölmemeye çalışıyorum har dosyası oluşsam heralde beynim felan erirdi orada :D

18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Sizde haklısınız doğru :D ama işte Har dosyaları ile daha rahat analiz edebiliyorlar bizde ancak bunu diyebiliyoruz:)

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Çekene kadar canım çıktı 3.5 saat video mu olur daha bunları birleştirecem müzik ekleyecem , boyutunu ufaltacam.

20. Rehber

Rehber Guest

Hayırlı günler arkadaşlar,keyifli Forumlar olsun inşallah :D.

Güneş var ama,sanki birazda serinlik var.

Evet DODGE nasılsınız iyimisiniz,terör kapısı nasıl gidiyor :D.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.