Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

Hahhah bu konuda internetteki mesajlar çok hoş :D birkaçı :

Başka türlü nasıl para kazanacakki TTNET ? Sınırsız denilen bir kavrama limit koyan bir şirketten ne beklersinki zaten.

Bu ülkede ttnet varken bu ülkenin interneti gelişmez.
    TTNet tekel oldukça bu sektörde, daha çok kullanırız bu şekilde internet, AKK li internet.

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Alt alta mesaj yazmasak nasıl olur? :D:p

3. GREED

GREED User

Okulda en çok duyduğum şey : En hızlı net korede ayrıca çok ucuz ve akk yok :eek: Hmm burdan oraya uçak bileti acaba kaç lira :D

4. Yani, tüm olabilecek çözümleri denedim ama yok.. Gidip diğer binadan modemi sıfırlamam gerekiyor muş! Sonra kaç komşu tarafından linç edilirim acaba :D

5. GREED

GREED User

modemi başka binadan sıfırlamak derken ? Ttnet ana binası mı ?

6. Pardon :D sonra gördüm arkadşın yazdığını amatörlük oldu biraz :) 30 k ya yakın uri gidiyor ben malterleri yapıyordum sonra patlıyordum :(

7. :D Benim kaldığım yurt 5-6 binadan oluşuyor site gibi. Modem yan binada. İnterneti yan binadan alıyoruz yani. Ttnet ile bir alakası yok ki burada Ttnet de yok zaten :)

İntikam_Meleği_1908 ve GREED bunu beğendi.
  8. GREED

GREED User

Yanlış gelmişim ben de :D Neden sizi linç etsinler ki ? Sadece modem 0lıcaz yani :D Herkesin işine gelir bence :D

9. Yani işte belli olmaz insanların sağı solu modemi resetlediğimde hepsinin interneti bi 15 dk gidecek. Hepsi bilgisayar odasına doluşacaklar. Acaba reset atıp kaçsam mı asdfdas :D

GREED bunu beğendi.
  10. GREED

GREED User

Orda millet birbirine dalar sen mi kapattın la fln diye :D :D İlginç olabilir :D

11. 15 dk ne modemi mi söküp götüreceksiniz :D 1 dk dır o kaçarsınız hemen basıp kaçın :D

GREED bunu beğendi.
  12. Birbirlerinin dillerini de bilmiyorlar. En iyisi internet aktivasyon günü var onu bekleyeyim ben, işi bilen internetçi arkadaş düzeltsin sorunu. :D
    Ya burada işler biraz yavaş işliyor. Modem milattan önceye de ait olabilir. Onun kendine gelmesi 15 dk işte zaten :D

GREED bunu beğendi.
  13. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Hahahaha. :D:D:D O mesele gerçekten riskli. :D Bizim bir arkadaş onu yaptığında en son yerde sürünüyordu. :D:D:D
    Yok, sorun değil. :D Sadece küçük bir hatırlatma benimki. :D Dediğim gibi 30.000 gidecek ama hem kapı çok kolaylaşacak hemde bir cephane verecek kutu daha gelecek. Bence çokta fena değil. :)

GREED bunu beğendi.
  14. GREED

GREED User

Peki cephane kutusundan ne çıkacak ? o_O

15. Yani işte efendi gibi duran 3-5 komşudan dayak yemek istemem durduk yere. :D

GREED bunu beğendi.
  16. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Şuan kilerden ne çıkarsa o çıkacaktır muhtemelen. :D Ve şuan ki kutular hiçte fena değil yani. :D
    Değil mi? :D Şahsen bana yapılsa onu Uzay'a kadar kovalarım. :D:D:D

GREED bunu beğendi.
  17. 3k uber çıkmasında şöyle 106 k rb-214 versin :cool:

GREED bunu beğendi.
  18. GREED

GREED User

Öyle olsun o zaman :) +1 fln :p

19. Kapat baktın gördüler geliyrolar sinirli konuşurlarsa psikiyatri testi yaptık sen kaldın de al adını soyadını yaz bir kağıda sonra çık düşüne dursun onlarda sabaha kadar :D
    İnternet bağımlılığı testide diyebilirisn

GREED bunu beğendi.
  20. GREED

GREED User

Pek bir fikrim yok ancak öğrenci yurduysa orası bir öğretmen değisle bir yetkiliye kapattır :) Herhalde bir öğretmen de linç edemezler :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.