Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

duzenleden 5 mesaj yolladigimi bilirim sorun yok :D iyiyim sukur :)

GREED bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

Hayırdır noldu ? o_O Dur tahmin edeyim bi oraya bi buraya koşuşturmaca ? :) Şöyle düşün alın terinle emeğini kazanıyorsun :)

EyüpAyhan-TR5 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. _DODGE_

_DODGE_ User

Sayilir da buraya atacaklarim bazilarinin beynini yakan cinsden olabilir beni yakti...

GREED bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Ne atacan yav anlamadım ? :D

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Bu arkadaslardan tam 5 koli dokup duzelttim sardim yarina birde kompresor ile 20 kasa temizleyecem 4 tane daha koli kaldi.

Sukur yinede.

GREED bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

Bakamıyorum bile onlar nee :D

7. Allah korusun yav daha vaktiniz vardır demeyiniz öyle :) Siz bize lazımsınız :)

GREED bunu beğendi.
  8. Foruma gireyim dedim yine tartışma olmuş. Ben en iyisi bir süre daha girmeyeyim belki hiç tartışma çıkmaz.

Ama şunu yazmak istiyorum.

Adam burada kendisi hakkındaki yanlış bilinenleri açıklığa kavuşturmak istemiş. Nasıl biz, hakkımızdaki yanlışlıkları düzeltmek istiyoruz, bazılarına katlanamıyoruz. O da bunu yapmış. Dikkat çekme amacı olsa bile bir insan zaten "Ateistim" dediği zaman alacağı tepkileri az çok bilir. Alacağı tepkilerde belli. Bu tepkileri bilmeyenimiz yoktur herhalde. Gerçek yazma amacını bilinmeden yazmak olmaz tabii ki. Bunları sizin "dikkat çekme" düşüncenize gönderme olarak yazdım.

Şimdi olayın diğer boyutu var.

Forumda ne olursa olsun bu tarz konular açmak yasak.

Şimdi, felsefe modu: kapalı.

Herkese iyi akşamlar :)

ÈrroR_™, GREED ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  9. _DODGE_

_DODGE_ User

Moruk sen hala orada misin ya kapa konuyu yav oldu bitti icimizi karartma yav daha salla gitsin.

GREED ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  10. GREED

GREED User

İyi akşamlar size de :)
    Ancak bu şu kadar doğru olur ki benim gözüm de ben buraya namaz nasıl kılınır diye bir konu açsam onun verceği tepki neyse benim verceğim tepki de odur. Bu iyi de olabilir tabii ona lafım yok :)

BlackGhost™ ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.

11. İşte sorun da orada başlıyor ustam. Sen de haklısın ona karşı gelende :) Bu olayı karşılıklı anlayış ile çözsek hiçbir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat bu konu burada tartışılmamalı :)

GREED bunu beğendi.
  12. _DODGE_

_DODGE_ User

Yabanci forumlarda boyle seyler yok maalesef boyle konu acmiyorlar din yada irk cunku adamlar oyunu oyun olarak goruyor.

GREED bunu beğendi.
  13. GREED

GREED User

Neyse hadi bu tatsız olayı da arkada bırakalım ne diyoduk ? :D
    3 günde 5 k uri kastım çok mutluyum :)

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  14. _DODGE_

_DODGE_ User

1 gunde 60 k uri 500 gg...

GREED bunu beğendi.
  15. GREED

GREED User

Söylediğin gibi GG :p
    Şaka maka 50 gg anca kastım 3 günde ama 3lü çarpan tuttu zeta açıldı iyiyim yani iyi :D

BlackGhost™ ve EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  16. Ne var ne yok ? Nasılsınız ?
    1 Milyar Uridium kasmayı düşünüyordun, ne yaptın ?

ÈrroR_™, EyüpAyhan-TR5 ve GREED bunu beğendi.
  17. Şansınız varmış ben 1 gg için yaklaşık 500 gg bastığımı biliyorum :) Daha fazla basan illaki vardır

BlackGhost™ ve GREED bunu beğendi.
  18. _DODGE_

_DODGE_ User

Katlayici + radar ve kurtarma arge is goruyor bu konularda teror kapisida iyi uri getiriyor.

Umarim prometeus gununde kutulardan ema ve gg duser ya

GREED bunu beğendi.
  19. GREED

GREED User

Animenin gücünü keşfediyorum diyelim :D Okulda baya bi anime önerisi aldım sırayla izliyorum bakalım :)
    Spam olcak biri bi şe desin devam edelim :D
    DAha fazla basan bana da varmış gibi geliyor çok fazla şans işi :)
    Ema çıkcak olsa okuldan geldiğimde başlarım 7 ye akdar kutu :D Acımam çünkü ema çok hoş :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  20. _DODGE_

_DODGE_ User

660 k uri var iste fallen angela dedim seni gececem (5m urisi var adamin nasil gececem bende bilmiyorum :D)

ÈrroR_™, BlackGhost™ ve GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.