Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

gerçekten :D

2. İyi akşamlar.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Size de iyi akşamlar , nasıl gidiyor çalışmalar ,rsb ye bu sıralar keşke indirim gelse değil mi :)

4. Modum kafamı kaldıracak halim yok ki istesemde kalkamıyorum alçılı bir adamdan farksizim su an.

500 k uriyi gelistirmeye gomduk. Cephaneye daha var.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Geçmiş olsun, güzel harcamışsınız tamamlanmak üzeredir zaten :) cephanesiz olmaz ama:)

6. Saolun , daha bitmedi hala var.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Günaydın arkadaşlar ,harika bir perşembe sabahı :)Herkese mutluluk dolu bir gün olmasını dilerim:)

8. Sizede gunaydin persembeleri pek sevmem :)

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Bence sevin,sevmekle başlar herşey:)Hoş geldiniz:)

10. Prensip meselesi :)

JUPlTER bunu beğendi.
  11. Rehber

Rehber Guest

Sizede hayırlı günler olsun inşallah.

Sizin şu vs işi ne oldu,vs yapıldımı yoksa ertelendimi :D

JUPlTER bunu beğendi.

12. Yok daha yapılmadı.

Önümüzde ki hafta zaten ben müsait olamayacağım bir ton teknik aksaklık ve yoğunluk var.

Oblivionda bu aralar yoğun.

1 hafta sonra belki yani bu önümüzde ki hafta değilde ondan sonra ki hafta diyelim :D Oblivionun işi çıkmazsa.

Bende o zamana kadar telden kalan urimle cephane geliştirme yapmaya devam edeceğim.

Oblivion ile ben vs atarken video alırmıyım yada seyirci çağırır mı bilinmez :D

Bu konuyu yinede obliviona sormak lazım :)

13. Rehber

Rehber Guest

Video işini veya seyirci işini biz hallederiz,Adminimiz izin verir,yanlız siz tarihi önceden bize bildirin:D.

14. İşte tarih hep sıkıntı oluyor ben müsait olduğum zaman oblivion müsait olmuyor o müsait olunca ben olamıyorum :D

Direk rekt yapma ihtimali var bu biraz şuna benziyor;

Yenebilme ihtimalim var ama çok dikkatli oynamam lazım eskisi gibi değilim çok heyecan yapıyorum :D ve uzun zamandır aktif oynamadığım için klavye kombinasyonlarım paslanmış durumda.

Bakalım ne olacak :D

15. EKİM

EKİM User

16. Oblivion ile atacağım vs hakkında ufak bir görsel hazırlayacağımı söylemiştim.

JUPlTER ve EKİM bunu beğendi.
  17. Ya kocaman TADMIN yazsa da imzada falan modum işte insan yazıya odaklanıyor napalım algıda seçicilik işte. :D Nasılsınız millet?

18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar herkese :)

19. EKİM

EKİM User

Hayırlı cumalar :)

20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Hoş geldik Ekim modum :) bu gün nasılsınız.Cumamızda bitmek üzere ,akşam oluyor bile :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.