Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İdare etmeye çalışıyorum diyeyim :) siz nasılsınız ? :D

2. GREED

GREED User

Allah idare etmeye çalışıyorum durumunuzu iyiye çevirsin :D :D Sağolsun adminim ben de idare etmeye çalışıyorum :)

3. Darion26

Darion26 User

Misafirler yokken ararsan sevinirim ;) Konuşmamızın ne kadar sürdüğünü biliyorsun :D neyse herkese iyi geceler :)

GREED bunu beğendi.
  4. Amin cümlemizin. :D :) Sanırım bir çok kişi idare etmeye çalışıyor. :D

GREED bunu beğendi.
  5. GREED

GREED User

Sanırım şu an hayattan en büyük beklentim 65 m irise bastım onu alabilmek İnşallah alırım ne diyim umut fakirin ekmeği :)

Yattın mı yav ??

6. Umarım iris sizde kalır alırsınız. :) Eskiden açık arttırma daha zordu basılan krediler geçildiği zaman geri gelmiyordu. :D

GREED bunu beğendi.
  7. GREED

GREED User

O sistem hayatımı çaldı evet :D tamir robotu bile alamazdım. Sanırım DO'nun yaptığı en iyi yenili bu

Son saniylerde bastılar kendimi kesecem :(

8. Ne krediler kaybetmiştim zamanında. :D :) Belki ya da başka vardır. :)

Genelde hep son saniyeleri beklerler zaten. :confused: :eek:

GREED bunu beğendi.
  9. GREED

GREED User

İçim yandı 20 sn kala dedim ah bi admaın neti kopsaydı alsaydım uzun süredir bu oyunda yüzüm gülmüo :( :D Neyse sonrakine bastım bakam nolcak :D Adminim iyi geceler ben yatıyrem :)

10. Haydi hayırlısı :) Teşekkürler sizede iyi geceler. :)

11. Biri beni çağırdı sanki :D Bkz.

Windows 10
    1 GB Ram 667 Mhz DDR2
    NVIDIA Geforce 7300LE 64 bit 256 MB DDR2
    İntel Core 2 Duo 2.2 Ghz

12. :D
    Adobe Photoshop CC'yi indirdim. Kullanımı zor geldi ve İşlemcinin yarısını yiyor :/

13. Kullanımı karışık o yüzden ben kötü imza yapıyorum ya :D

Son düzenlenen: 14 Şubat 2016
  14. Bence iyi yapıyosun :) Ben silcem photoshop'u hem fazla yer kaplıyor hemde aşırı işlemci harcıyor. Gimp daha iyi

15. Ben yıllar önce gimp denedim oda karışık geldi. Ayrıca ben beğenmedim imzalarımı bi khan moduma yaptığım idare eder derecede oda yaptıklarımın en güzeli oldu :D

16. İmzandaki spectrumu nasıl parlak yaptın?

17. Parlak derken çevresindeki sarıyı mı diyon?

18. Evet

19. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar,güzel bir yağmursuz pazar günü.

20. Günaydın modum :) Yağmur yok ama hafiften lodos var :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.