Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk onlar sıkıyorsa sende onları kese kese öğretirsin :D

2. Benim amacım beleşe şp tp kasmak değil.

amacım yetenekleri düzgün kullanmaları , ema instayı ne zaman atacakları , rsb x4 kullanımını alışkanlık haline getirmeleri , Droit düzenlerini nerde kullanacaklarını öğretmek.

Bu vslerde bayada benim gözümden işe yaradı neden dersen artık eskisi gibi acemi hareketler yapmıyorlar. Uzay önceden öylece duruyordu şimdi aegisde ne zaman can basacağını öğrenmiş oldu. Aslan ise nasıl saldıracağını nasıl dayanacağını öğrendi. Mert ise tahmin ettiği gibi olmadı ama ilk bana saldıracak diye düşündüğünden gafil avlandı buda ona ders olmuş olur ama en azından spectrumu iyi kullanabiliyor.

Bu dersler ileride daha da boyut kazanacak adamlara lambur lumbur dalmamayı öğretiyorum taktiksel olarak dalmayı öğretiyorum.

Ayrıca şu var ki ben orada ilk kime hangi gemiye daldım o gemiye neden daldığımı öğretmek.

İlk aslana sıktım çünkü aralarında en fazla vuran oydu ayrıca goliathı solace yani hem support hem tank hemde saldırı oynuyordu.

Uzaya gelince onuda 2. sıraya koydum nedeni ise orta derece vuruyordu support ve saldırı oynuyordu.

3. ise amelejack26 (mert yani) onu sona bıraktım o genellikle savunma ve tanka yoğunlaştı. Az vuruyordu ondan.

Ondan sonraki el - 4800 şp yedim zaten. Adamlara avans vermek tp şp kastırmak mı oluyor ?

Ne demek istediğimi şimdi daha açık bir şekilde anlayabilirsiniz umarım. Anlamayana anlatabilirim.

Şunuda eklemek isterim ki vsyi gerçek bir savaş alanı gibi yapmanın tek yolu patlatmak. Bende 2 el kesildim taabi dikkatsizlik eseri (klan bugu)

Bunu yapmamın sebebi ise savaş alanında patlayabilirsiniz size kimse avans vermez demek istiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2016
    GREED bunu beğendi.
  3. GREED

GREED User

TP şp kasmak istesek tüm şirketteku ğüçsüz klanlara savaş açardık tek amacı bizi eğitmek .TP şp kasmak istesek tüm

4. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

5. Böyle - yiyerekte vs olmaz. Tavsiye olarak ayrı klan kurun savaş açın daha iyi olur.

6. Yav problem değil böylede eğitim verebiliyorum.

Kırmızı yakarsam bu sefer beleşe şp kasmış olurum.

7. Amaç eğitimse beleşçilik olmaz :) Gemi senin gemidir ben tavsiye verdim. Ben olsam zarar etmek istemem.

8. - yemekten korksaydım şirketimin düşman klanından çıkan adamları kesmezdim :D

9. TR-3'e gelebilir misin :D

10. Ben oyundaydım ?

Yarïn giremeyeceğim zaten yoğunum.

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba forum,hayırlı akşamlar :D

12. İyi akşamlar modum :)

13. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :)

14. merhaba forum ve kıyamet adminim iyi geceler :)

15. Sizede merhaba hoşgeldiniz. :) Teşekkürler. :D

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

merhaba uriniz ,neseniz bol ,iyi geceleriniz olsun:)

17. Hoşgeldiniz sizede merhaba ve iyi geceler. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

neye gore begen secenegine tiklaniyor burda.:D bir uye hosunuza giden birsey yazinca,,,sizle ayni fikirde olunca ,,,yada onun mesajindan alinti yaparken ....normali bu degilmi. ? ben genelde gozden kacirmadikca boyle begen butonuna basiyor idim.goruyorumki alinti cevap verme yada hersekilde hep banaci davrananlar var...bende begendi yapmamaya basladim.hatta konulari tam okumamaya bile basladim :D iyi niyeti su istismar etmemeli....tabiki daima ayni fikirde olamayiz ama surekli ayni sey oldumu dikatimi cekmeye basladi.:D hatta oyleki ayni fikirde olmasamda bir konuda baska konuda ayni fikirde olduklarima tam destek verdigim oldu ...amma velakin bendende begendi yok yada minimum olcak artik :D forumu anca ogreniyorum kusura bakmayin ;)

19. GREED

GREED User

Merhaba herkese :) okul çıkışı direk burdayım yine :p Oyuna girmeye çalışıyom :)

20. Sana da merhaba :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.