Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Quenn

Quenn User

şahsen ben yurttan yanayım evin mi var derdin var yurtta yan gel yat fatura derdi yok bişey derdi yok :D tek sıkıntı gece 12de kapı kapanmadan koştur koştur yurda dönmekti ki o bile zevkli bi aktivete oluyordu :D
    her bayan zaten belli etmiyor bayan olduğunu dediğimi gibi :D birileri bana abi, hacı falan deyince kendi kendime gülüyorum ama bozuntuya vermiyorm :D

bu arada video albümünü geyikle sabote ettik gibi oldu :D

2. yurt iyidir paramı yiyorum yurt ekonomidir :D

Quenn bunu beğendi.
  3. Belli etmediğinizi zannediyor olabilirsiniz ama bazen belli oluyor işte. :D Abi, hacı ne ya ben siz diye hitap etmeye çalışırım herkese. :D

4. Quenn

Quenn User

sizde çok resmiymiş bea :D ben o kadar ciddi olamıyom :D ben fazla chatte kullanmıyorum genelde npc keserken özellikle hiç sevmiyorum yazışmayı :D npc ye mi sıkayım kaçayım ona mı cevap yazayım :/

5. Evet arkadaşlar :D Video yu atmıştım yukarıda linki var ve *** 2 kişi dalıp kesebiliyor artık beni ne büyük bir başarı :D teke tek yakaladım kestim yine akradaşları ama ne yazık ki bandicam o açık değildi bundan sonra bandicami açacağım her zaman ve f12 ile kayıt ediyor benim ki bir *** üyesigördüğüm gibi İLK ÖNCE x4 rsb değil f12 basacağım videolu çok tatlııı oluyor naparızzz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2020
    Yılmazcan4747 bunu beğendi.
  6. Ciddi olmamam için önce adını bilmem öyle hitap etmem lazım :D

7. [​IMG]
    bize kırmızı yakan senmisin ana hesabımı getirdimde mir benim yerime ugraşıyor sagolsunlar :D

8. Porgram kullanan arkadaşlarınızın gemilerini hem klan istasyonlarımız hemde şahsım kesmeye devam edecektir. İstediğin gemini getir, benim kendinden daha güçlüdür eminim benim şuan bu gemimde insta, rsb yok. 700 rsb var 13 ema. Programcılar çok iyi tanırım. Az önceki frost solace tallon programını kapatıp yanımıza geldi ama şans eseri kaçtı... İstediğiniz kadar kesin, tehdit edin :D Şunu bilin ki benim kestikleri min yanında hava kalır.

Quenn ve Yılmazcan4747 bunu beğendi.
  9. sıkıp bıraktım sadece kırmızı yakmışsın gruptan çıkıp sıkmak canımız azken ayıp ettin :D

10. Hayır... Yanlış... Gruptan çıkıp sıkmak mı ? bunu yaptım mı ? EVET. Ama uberde yardıma ihtyacı olan gemilere yardım etmeme ne dersin ? Durum şu...Size her şey yapılır ne yaparsın canısı :D Ayrıca arkadaşın kamu bozdu ama yinede kesemedi dua etsin etrafta çok npc vardı ve fps düştü arkadaşına tıklaya madım npc ye tıkladım arkadaşına tıklasay dım ambarda bulacaktı kendini :D

11. :) neden saldırgınlaştın kırmızı yaktın savaştık çok hırçınsın sakin ol kan davası degil :)

12. Seninle özel bir davam yok canım :p

13. Quenn

Quenn User

programsavar :D +1 :D :D

Tatlı_Kız bunu beğendi.
  14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , güzel bir haftasonu geçirmeniz dileklerimle :) ;)
    Eyvallah. :D Artık orasını ben bilemiyorum. :) Şahsen arada uğrayıp ne var ne yok bakıp bir şeyler yazarsam yazıp çıkıyorum. :D :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. ateistkeci

ateistkeci User

Merbahalaaar

16. İyi geceler forum. Tabi böyle bir şey bu saatte burada olanlar için mümkünse.

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Güzel konuştun.. İyi geceler o zaman.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , herkese iyi günler. :D :)

19. ateistkeci

ateistkeci User

İyi günler nasılsınız eski adminimiz :)

20. Quenn

Quenn User

me
    merabaa iyi akşamlaar :)